Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
23/04/2019 09:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 11:58

Heb je het al gehoord, heb je het al gelezen?!

Nieuws
heb_je_het_al_gehoord_heb_je_het_al_gelezen_telegram

Zijn alle paasmaaltijden achter de kiezen en alle paaseieren gevonden? Dan kunnen we ons nu weer op het reilen en zeilen van blockchain en cryptocurrency focussen! We gaan je daarbij helpen: nóg meer content, nóg kortere lijntjes en nóg meer interactie!
Crypto Insiders zit op Telegram! Hè, wat, telegram? Wees gerust, we gaan niet terug in de tijd. Telegram is een hard groeiende, online berichtendienst die onder blockchain– en cryptocurrency-enthousiastelingen erg populair is. We willen met dit Telegramkanaal een platform bieden waarop je vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone met ons en onze community discussie kan voeren. Heb jij vragen, opmerkingen, wil je de community tippen, discussiëren of wil je je gal spuwen (wel inhoudelijk dan hè)? Dat kan op ons kanaal!
Ook worden de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyses van Crypto Insider David besproken en krijg je elke doordeweekse dag exclusief toegang tot een korte koersupdate in videoformaat!
Bitcoin heeft een nieuw hoogtepunt bereikt voor 2019; lijkt me een mooi moment om je in de discussie te mengen. Klik hier om dat te doen op ons Telegramkanaal!
heb_het_al_gehoord_heb_je_het_al_gelezen_telegramAfbeelding: Ons Telegramkanaal op je smartphone

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie