Home Nieuws ICO's Japanse financiële grootmacht investeert in gereguleerd ICO-platform Templum

Japanse financiële grootmacht investeert in gereguleerd ICO-platform Templum

SBI Holdings, een financieel dienstverlener uit Japan, heeft geïnvesteerd in het bedrijf Templum. Laatstgenoemde is een fintech bedrijf welke zich richt op het aanbieden van gereguleerde securities token offerings (STO).

- Advertentie -

SBI Holdings heeft een fondsenwervings-ronde afgesloten op ongeveer $10 miljoen welke naar verluidt gebruikt zal worden voor het aantrekken van institutionele en geaccrediteerde investeerders. Het exacte bedrag wat SBI gaat investeren heeft het bedrijf niet gepubliceerd.

Templum omschrijft het bedrijf als een aanbieder van:  

Regulatory compliant solutions for Tokenized Asset Offerings (Initial Coin Offerings as securities) and subsequent secondary trading.

Het Japanse financiële bedrijf leidt momenteel een 61-bankconsortium dat werkt aan een mobiele app voor binnenlandse betalingen met behulp van Ripple technologie.

Eerder vorig jaar kondigde SBI aan dat het van plan is een eigen cryptocurrency-uitwisseling met Huobi te starten. De plannen zijn echter uitgesteld om de beveiliging te verbeteren.

SBI breidde al eerder uit in de crypto markt door 40 procent van het hardware walletbedrijf CoolbitX te kopen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.359,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.115,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.146,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.164,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.204,80 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...