John McAfee is naar verluidt alweer vrij, maar meer informatie zou volgen

John McAfee, de excentrieke miljardair en bekend bitcoin (BTC) bull, is inmiddels weer vrijgelaten. Gisteren kwam naar buiten dat de voormalig eigenaar van het gelijknamige antivirusbedrijf opgepakt was.

McAfee plaatste gisterenavond laat een bericht op Twitter met een paar foto’s van zijn vrijlating met het volgende bericht eronder:

Detentie verlaten (let niet op mijn uiterlijk – vier dagen opsluiting). Ik werd goed behandeld. Mijn superieuren waren vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de behulpzame omstandigheden hebben we besloten door te zetten. Later meer.

McAfee is vrijgelaten door de autoriteiten in de Dominicaanse Republiek, maar waarom hij opgepakt was of wat hij precies bedoelt met “doorzetten” is vooralsnog onduidelijk. Op 23 juli maakte McAfee’s campagnemanager, Rob Benedicto Pacifico Juan Maria Loggia-Ramirez, de arrestatie op Twitter bekend.

Loggia-Ramirez schreef toen dat McAfee een soort van tijdbom aan geheime informatie in bezit zou hebben die automatisch die informatie zou delen mocht McAfee zou verdwijnen. Daar is dus helaas geen sprake meer van, behalve als McAfee met “doorzetten” hierop doelt.

Waarschijnlijker heeft hij het echter over zijn presidentiële verkiezingscampagne van 2020. McAfee gaf eerder aan dat zijn verkiezingsdeelname niet serieus bedoeld is, maar dat het meer een promotie voor cryptocurrencies is.

McAfee’s Twitter-account wordt momenteel volgegooid met berichten over dat hij zogenaamd bitcoin (BTC) zou weggeven. Dit zijn bekende scams, val er niet voor!

McAfee heeft dit jaar meerdere malen herhaald dat hij verwacht dat de koers van bitcoin (BTC) naar maar liefst $1 miljoen zal stijgen tegen het eind van 2020.

Afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€26.056,90 Kopen
1
Bitvavo
€25.601,80 Kopen
2
Litebit
€25.858,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
€25.893,90 Kopen
Meer nieuws

Bitcoin (BTC) optiecontracten ter waarde van $4 miljard verlopen vrijdag, wat kan er gebeuren?

Aanstaande vrijdag kan wel eens een volatiele dag gaan worden voor de bitcoin (BTC) koers. Op 29 januari verlopen namelijk een groot aantal optiecontracten...

Amerikaan bouwt ethereum (ETH) mining installatie in achterbak BMW, maar waarom?

Een dikke BMW i8 ter waarde van ongeveer €150.000 komt de parkeerplaats oprijden. Een persoon stapt uit en zet zijn achterklep open. Je verwacht...

Ripple (XRP) had een topjaar in 2020 en tekende 15 nieuwe klanten na de SEC aanklacht, aldus CEO

Ripple werd eind vorig jaar aangeklaagd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Het bedrijf wordt beschuldigd van de illegale verkoop van $1,3...

Bitcoin en alle huidige crypto zijn niet duurzaam en zullen geen fiat vervangen, zegt president Bank of England

Andrew Bailey, president van de Bank of England (BoE), de centrale bank van het Verenigd Koninkrijk, zegt dat alle cryptocurrencies momenteel op de markt,...

Harvard en Yale universiteiten investeren al meer dan een jaar in bitcoin (BTC) volgens deze bron

Naar verluidt gebruiken een aantal van de grootste universiteiten van de VS hun zogeheten endowment funds, of donatiefondsen, al meer dan een jaar om...

Rothschild Investment Corporation koopt nog meer bitcoin (BTC) via fonds van Grayscale

Rothschild Investment Corporation, een makelaarsbedrijf uit Chicago, investeerde eind vorig jaar weer groots in bitcoin (BTC). De beursvennootschap kocht 5.954 aandelen van de Grayscale Bitcoin...