Kevin Schijven Kevin Schijven
25/07/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/07/2019 14:45

John McAfee is naar verluidt alweer vrij, maar meer informatie zou volgen

Nieuws
john_mcafee_is_naar_verluidt_alweer_vrij_maar_meer_informatie_zou_volgen

John McAfee, de excentrieke miljardair en bekend bitcoin (BTC) bull, is inmiddels weer vrijgelaten. Gisteren kwam naar buiten dat de voormalig eigenaar van het gelijknamige antivirusbedrijf opgepakt was.
McAfee plaatste gisterenavond laat een bericht op Twitter met een paar foto’s van zijn vrijlating met het volgende bericht eronder:

Detentie verlaten (let niet op mijn uiterlijk – vier dagen opsluiting). Ik werd goed behandeld. Mijn superieuren waren vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de behulpzame omstandigheden hebben we besloten door te zetten. Later meer.

McAfee is vrijgelaten door de autoriteiten in de Dominicaanse Republiek, maar waarom hij opgepakt was of wat hij precies bedoelt met “doorzetten” is vooralsnog onduidelijk. Op 23 juli maakte McAfee’s campagnemanager, Rob Benedicto Pacifico Juan Maria Loggia-Ramirez, de arrestatie op Twitter bekend.
Loggia-Ramirez schreef toen dat McAfee een soort van tijdbom aan geheime informatie in bezit zou hebben die automatisch die informatie zou delen mocht McAfee zou verdwijnen. Daar is dus helaas geen sprake meer van, behalve als McAfee met “doorzetten” hierop doelt.
Waarschijnlijker heeft hij het echter over zijn presidentiële verkiezingscampagne van 2020. McAfee gaf eerder aan dat zijn verkiezingsdeelname niet serieus bedoeld is, maar dat het meer een promotie voor cryptocurrencies is.
McAfee’s Twitter-account wordt momenteel volgegooid met berichten over dat hij zogenaamd bitcoin (BTC) zou weggeven. Dit zijn bekende scams, val er niet voor!
McAfee heeft dit jaar meerdere malen herhaald dat hij verwacht dat de koers van bitcoin (BTC) naar maar liefst $1 miljoen zal stijgen tegen het eind van 2020.
Afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie