Home Nieuws Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 juni

Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 juni

Goeiemorgen! 07:00 uur scherp, tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain- en cryptocurrency-nieuws van gisteren. De bitcoin (BTC) koers doet weer leuke dingen dus het is de hoogste tijd dat je je mengt in de discussie. Waar kan dat beter dan in ons Telegramkanaal waar je met ons en onze community van bijna 800 man sterk kan kletsen over bitcoin, interessante projecten en koersen van altcoins. Aanmelden doe je hierAlright, schenk je mok vol. Dit was het nieuws van gisteren:

Bitcoin brak gisteren door een aantal belangrijke resistance-niveaus heen en de altcoins begonnen ook aan te haken. Zo brak bitcoin eerst de $8.200 waarna de koers doorstoomde naar $8.500. Ook dit weerstandsniveau was geen partij voor de bulls, de koers werd namelijk in rap tempo omhoog gestuwd. Gisteravond handelde bitcoin net onder de $8.900.

- Advertentie -

Google gaat het ontwikkelaars mogelijk maken om hybride cloud- en blockchain-applicaties te ontwikkelen. Door zogenaamde oracles in te zetten kan Google’s BigQuery data warehouse communiceren met gedecentraliseerde applicaties (dApps) op de Ethereum blockchain, en vice versa. Google gaat hiervoor Chainlinks oracle middleware inzetten.

Na de aankondiging van cryptocurrency exchange Binance heeft de Amerikaanse exchange Bittrex nu ook aangekondigd dat Amerikaanse klanten in minder cryptocurrencies kunnen gaan handelen. Bittrex zal een aantal van zijn markten overhevelen naar zijn internationale platform, Bittrex Internatonal.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.573,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.646,17 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.653,02 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.663,41 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.