Roy van Krieken Roy van Krieken
09/11/2023 18:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/11/2023 18:45

Bitcoins maken en verdienen? Eenvoudig, zonder technisch gedoe

Bitcoin-BTC
icon-mining
Mining
bitcoin-mining-rollman-mining-BTC

Foto: Shutterstock/Bitcoins maken en verdienen? Eenvoudig, zonder technisch gedoe

Voor velen leek de wereld van bitcoins maken (bitcoin mining) lange tijd een gesloten bolwerk, gedomineerd door grote spelers met diepe zakken. Bitcoin mining leek voor particulieren een verloren zaak door de dominantie van grote bedrijven en de technische complexiteit.

Echter, recente ontwikkelingen hebben dit speelveld weer veranderd. Moderne bedrijven maken het eenvoudig en winstgevend voor investeerders om zonder veel gedoe bitcoins te minen, waardoor het ook voor privépersonen eenvoudiger wordt om een passief inkomen te genereren met het maken van Bitcoins.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin mining zonder technisch gedoe

Eén van deze innovatieve Bitcoin mining ondernemingen stelt Nederlanders nu in staat om hun eigen Bitcoin mining machine te bezitten, zonder de technische complexiteit en de dagelijkse zorgen die daarbij komen kijken. Hierbij nemen zij niet alleen de installatie voor hun rekening, maar gaan zij ook actief op zoek naar de meest duurzame locatie voor jouw machine. Dit zorgt ervoor dat je rendement gemaximaliseerd wordt terwijl de energie- en onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.

Met hun remote oplossing is het mogelijk om op afstand te minen. Je machine wordt op locatie geïnstalleerd door experts die alles voor jou configureren. Als eigenaar kun je eenvoudig inloggen via je smartphone of laptop en precies zien hoeveel bitcoins je dagelijks verdient. Mochten er problemen zijn, dan staat er een helpdesk klaar die alle vragen beantwoordt.

Samenwerking met Crypto Insiders: 500 euro korting

Crypto Insiders heeft een partnerschap gevormd met Rollman Mining, gericht op nieuwe investeerders in de mining-sector. Als onderdeel van deze samenwerking ontvangen lezers van Crypto Insiders tijdelijk een exclusieve korting van 500 euro en een vrijblijvend adviesgesprek om iedereen op weg te helpen.

Met de introductie van diensten zoals die van Rollman Mining, lijkt de wereld van Bitcoin mining weer open te staan voor een breder publiek. Een spannende ontwikkeling voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto en op zoek is naar nieuwe investeringsmogelijkheden.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement