Roy van Krieken Roy van Krieken
09/11/2023 18:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/11/2023 18:45

Bitcoins maken en verdienen? Eenvoudig, zonder technisch gedoe

Bitcoin-BTC
icon-mining
Mining
bitcoin-mining-rollman-mining-BTC

Foto: Shutterstock/Bitcoins maken en verdienen? Eenvoudig, zonder technisch gedoe

Voor velen leek de wereld van bitcoins maken (bitcoin mining) lange tijd een gesloten bolwerk, gedomineerd door grote spelers met diepe zakken. Bitcoin mining leek voor particulieren een verloren zaak door de dominantie van grote bedrijven en de technische complexiteit.

Echter, recente ontwikkelingen hebben dit speelveld weer veranderd. Moderne bedrijven maken het eenvoudig en winstgevend voor investeerders om zonder veel gedoe bitcoins te minen, waardoor het ook voor privépersonen eenvoudiger wordt om een passief inkomen te genereren met het maken van Bitcoins.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin mining zonder technisch gedoe

Eén van deze innovatieve Bitcoin mining ondernemingen stelt Nederlanders nu in staat om hun eigen Bitcoin mining machine te bezitten, zonder de technische complexiteit en de dagelijkse zorgen die daarbij komen kijken. Hierbij nemen zij niet alleen de installatie voor hun rekening, maar gaan zij ook actief op zoek naar de meest duurzame locatie voor jouw machine. Dit zorgt ervoor dat je rendement gemaximaliseerd wordt terwijl de energie- en onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.

Met hun remote oplossing is het mogelijk om op afstand te minen. Je machine wordt op locatie geïnstalleerd door experts die alles voor jou configureren. Als eigenaar kun je eenvoudig inloggen via je smartphone of laptop en precies zien hoeveel bitcoins je dagelijks verdient. Mochten er problemen zijn, dan staat er een helpdesk klaar die alle vragen beantwoordt.

Samenwerking met Crypto Insiders: 500 euro korting

Crypto Insiders heeft een partnerschap gevormd met Rollman Mining, gericht op nieuwe investeerders in de mining-sector. Als onderdeel van deze samenwerking ontvangen lezers van Crypto Insiders tijdelijk een exclusieve korting van 500 euro en een vrijblijvend adviesgesprek om iedereen op weg te helpen.

Met de introductie van diensten zoals die van Rollman Mining, lijkt de wereld van Bitcoin mining weer open te staan voor een breder publiek. Een spannende ontwikkeling voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto en op zoek is naar nieuwe investeringsmogelijkheden.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Mining nieuws

Crypto exchange aandelen worden massaal in de verkoop gezet
Bitcoin mining bedrijven renderen beter dan BTC koers, zegt JPMorgan
Advertentie