Redactie Redactie
25/05/2022 12:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/05/2022 12:11

HYMN lanceert NFT’s in samenwerking met DJ Armin van Buuren

Nieuws
Armin van Buuren lanceert NFT's in samenwerking met HYMN

Foto: HYMN

De Nederlandse start-up HYMN heeft een mooie samenwerking gesloten met niemand minder dan DJ Armin van Buuren. Het is de eerste wereldster die zich bij het non-fungible token (NFTplatform aansluit. Met de NFT’s krijgen fans de kans om op nieuwe manieren de interactie aan te gaan met hun favoriete artiest. De verkoop van de allereerste collectie start vandaag om 11:11 uur Nederlandse tijd.

Rusland gebruikt crypto stablecoin USDT tegen wereldwijde sancties

Armin van Buuren lanceert NFT collectie

HYMN is een platform waarop artiesten zogenoemde Ambassador NFT-collecties kunnen lanceren. Deze collecties bestaan uit 1234 NFT’s. In het geval van Armin van Buuren kunnen fans een exclusief kunstwerk van de beroemde fotograaf Daniel J. Ashes in bezit krijgen en deelnemen aan het ontstaan van iconische ervaringen. Om te beginnen maakt HYMN de originele film THIS IS ME over Armin van Buuren, waarin een liveshow wordt verweven met een documentaire over Armin als de man achter de muziek.

De verzameling bestaat uit vier zeldzaamheden, elk met een vaste prijs van 0,22 ethereum (ETH), wat ongeveer  €400 is. Naast crypto’s kan ook worden betaald met standaard valuta. Nadat je een NFT voor de vaste prijs hebt gekocht, weet je pas welke versie je hebt gekocht na de onthulling. De datum van de onthulling zal nog worden aangekondigd. Elke versie omvat een aantal voordelen met betrekking tot de artiest, zoals film credits, originele kunstwerken en speciale uitnodigingen. Daarna zal de film THIS IS ME eenmalig worden vertoond op het HYMN-platform voor fans over de hele wereld.

Advertentie

“Muziek kan de wereld verbeteren”

De whitepaper van HYMN is duidelijk over de ambitie van het project: mensen wereldwijd bij elkaar brengen in hun liefde en passie voor muziek. In de whitepaper staat het volgende beschreven:

“Wij geloven dat muziek de wereld kan beteren. Samen kunnen wij iconische momenten creëren, delen en verzamelen waarin miljoenen mensen samen één publiek vormen. We zijn ongelooflijk trots om onze nieuwe, vooruitstrevende NFT’s te introduceren en een internationale gemeenschap van topartiesten, muziekliefhebbers en creators op te bouwen,”

De verkoop is vandaag gestart. Via de website van HYMN vind je meer informatie over de NFT-collectie!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie