Roy van Krieken Roy van Krieken
20/09/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/10/2023 20:47

Bevestigd: Zo ziet PostNL’s nieuwe Crypto Stamp eruit

icon-nft
NFT nieuws
postnl-crypto-stamp-NFT

Foto: Shutterstock/Lea Rae

Vandaag trekt PostNL het doek weg en presenteert het trots het design voor hun aankomende NL crypto stamp 2: een leeuw, symbool van kracht en nationale trots. Dit onthulde design brengt niet alleen een nieuwe dimensie aan de nog lopende ‘Hack de crypto chase‘, maar verhoogt ook de anticipatie voor het losbarsten van de verkoop van deze bijzondere NFT-cryptopostzegel.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Het crypto-mysterie ontvouwt zich

Duizenden deelnemers zijn inmiddels ondergedompeld in de ‘Hack de crypto chase’, en met deze recente onthulling is er opnieuw stof tot nadenken toegevoegd. De reeks aanwijzingen die tot nu toe zijn gegeven, leidt tot veel speculatie en discussie onder de deelnemers. En hoewel de leeuw nu in volle glorie is onthuld, blijft de volledige oplossing van het raadsel nog immer een mysterie.

De keuze voor de leeuw door PostNL is geen toeval. Dit majestueuze dier is niet alleen een krachtig symbool van de Nederlandse identiteit, maar heeft hier en daar ook een belangrijke plek in de crypto industrie. De leeuw staat daarnaast natuurlijk ook bekend om zijn moed en leiderschap – eigenschappen die goed van pas komen in de innovatieve en volatiele wereld van crypto.

Internationale samenwerking

Het is niet de eerste keer dat PostNL een collectie NFT cryptopostzegels gaat lanceren. Vorig jaar vond dit namelijk ook al plaats. Destijds was de interesse enorm en de NL crypto stamps waren binnen no-time uitverkocht. 

Voor deze tweede collectie slaat PostNL ook de handen ineen met de Österreichische Post en POST Luxemburg. Het lijkt er dus op dat het een ware Europese beweging is geworden met verschillende nationale postbedrijven die samen aan de slag gaan. De verkoop zal tegelijk van start gaan in Nederland, Oostenrijk en Luxemburg.

In afwachting van de Pre-sale

En op 10 oktober zal de verkoop van de NL crypto stamp 2 van start gaan op de website van PostNL! De crypto stamp release van vorig jaar heeft al aangetoond hoe gewild deze items zijn, en met een ontwerp als dit zal de vraag ongetwijfeld groot zijn. Zorg dus dat je niet buiten de boot valt!

De NL crypto stamp 2 zal evenveel kosten als een normale postzegel voor aangetekende post; € 9,25, en je zou eventueel de crypto stamp ook echt kunnen gebruiken als postzegel! Via de website van Oostenrijkse Post koop je zowel de NL crypto stamp als de Oostenrijkse Crypto stamp direct via de blockchain.

Als je de spanning van de ‘Hack de crypto chase’ tot nu toe hebt gemist, is er nog steeds tijd om mee te doen en je kennis en inzicht te testen. En wie weet, misschien ben jij wel degene die als eerste het raadsel ontrafelt en er met een kostbare gouden crypto stamp bezet met 20 gram goud vandoor gaat.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement