Roy van Krieken Roy van Krieken
14/12/2023 13:27 13 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/12/2023 12:54

Bitcoin houders opgelet: gratis kerstcadeau binnen handbereik

Bitcoin-BTC
icon-nft
NFT nieuws
postnl-crypto-stamp-NFT-crypto-kerst

Foto: Shutterstock/Pavle Bugarski

Ben je nog op zoek naar het ideale kerstcadeau dat zowel uniek als innovatief is? Speciaal voor de liefhebbers van bitcoin (BTC) of vrienden of familieleden die gegrepen zijn door de wereld van crypto, heeft PostNL dit kerstseizoen nog een leuke verrassing.

Er is nog een beperkte voorraad van de speciale NL Crypto Stamp 2 van PostNL beschikbaar, en dat voor de aantrekkelijke prijs van slechts €9,25. Het goede nieuws is dat als je er nu één bestelt, je ook nog eens kans maakt op het winnen van een gratis crypto-postzegel voor jezelf! Een perfecte kans om jezelf of iemand anders te trakteren op een uniek stukje crypto-geschiedenis.

Een unieke crypto-kerstaanbieding

In de aanloop naar de kerstdagen introduceert PostNL een speciale actie die het nog aantrekkelijker maakt om een NL Crypto Stamp 2 aan te schaffen. Iedere aankoop van een Crypto Stamp 2 vóór de eerste kerstdag geeft kopers de kans om de zeldzame en uitverkochte editie te winnen: de regenboog safe. Tijdens deze actie worden de allerlaatste 3 exemplaren verloot. Na het voltooien van je aankoop krijg je een unieke code in je bevestigingsmail. Deze code is exclusief voor de samenwerking met Crypto Insiders. Vul deze code hieronder in. In januari zullen de winnaars een bericht krijgen.

 

Voor de crypto-enthousiasteling en verzamelaar is de NL Crypto Stamp 2 een spannende toevoeging aan hun verzameling. Het is namelijk zowel een fysieke postzegel als een digitale tweeling in de vorm van een NFT. Het biedt een toegankelijke en tastbare manier om kennis te maken met de wereld van digitale tokens en blockchain-technologie. Je kunt de NL Crypto Stamp 2 bijvoorbeeld ook weer doorverkopen.

Tijdige bezorging voor de feestdagen

Bij het bestellen van de NL Crypto Stamp 2 hoef je je geen zorgen te maken over late leveringen. PostNL zorgt ervoor dat jouw unieke kerstcadeau ruim op tijd binnen is om onder de kerstboom te leggen als je nu bestelt.

Deze kerst biedt PostNL een unieke gelegenheid om een speciaal iemand (of jezelf!) te verrassen met een cadeau dat zowel traditioneel als innovatief is. De NL Crypto Stamp 2 is een perfecte manier om de feestdagen een extra crypto-dimensie te geven. Dus wacht niet langer, bestel je NL Crypto Stamp 2 vandaag nog en wie weet word jij deze kerst zelfs beloond met een bijzondere prijs!

De NL Crypto Stamp 2 is te koop voor slechts €9,25 via de officiële website van PostNL.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie