Roy van Krieken Roy van Krieken
17/10/2023 13:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/10/2023 10:46

Eerste PostNL crypto stamps geleverd, bijzondere eerste ontvanger

icon-nft
NFT nieuws
postnl-crypto-stamp-artis-Djembe-leeuw

Foto: Shutterstock/Lea Rae

Vorige week stond de Nederlandse crypto gemeenschap in het teken van de lancering van PostNL’s Crypto Stamp 2. Met een iconische leeuw als middelpunt is deze nieuwe cryptopostzegel in korte tijd al enorm populair geworden onder zowel postzegelverzamelaars als Nederlandse crypto beleggers en handelaren.

NL crypto stamp

Om de lancering van alweer de tweede editie NFT-cryptopostzegels te vieren besloot PostNL een bijzonder iemand in het zonnetje te zetten. En omdat dit jaar de leeuw centraal staat, was degene op een wel heel bijzondere plek te vinden. PostNL schonk namelijk symbolisch de allereerste NFT-cryptopostzegel aan leeuw Djembe van de Amsterdamse Dierentuin Artis – of beter gezegd, aan zijn toegewijde verzorgers. 

Djembe krijgt dan wel de eerste crypto stamp, maar zeker niet de laatste. De Crypto Stamp 2, die verkocht wordt voor € 9,25, biedt zowel een fysiek als een digitaal exemplaar, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed publiek. Volgens PostNL gaat de verkoop razendsnel. Een variant van de zogeheten ‘crypto safes’ was bijvoorbeeld binnen enkele minuten al uitverkocht. 

Je kunt de Crypto stamp 2 bewaren voor in je collectie, verhandelen op de blockchain of zelfs als echte postzegel gebruiken om aangetekende post te versturen.

PostNL crypto chase

Naast de lancering van de Crypto Stamp 2 is ook het hack de crypto wallet raadsel van PostNL tot een einde gekomen. Deze speurtocht trok de aandacht van vele deelnemers die hoopten een van de prijzen in de wacht te slepen, waaronder een cryptopostzegel met een indrukwekkende 20 gram puur goud.

De antwoorden op de prijsvraag stromen nog altijd binnen, en spoedig zullen via Crypto Insiders de gelukkige winnaars bekendgemaakt worden. Houd de website dus in de gaten.

En mocht je dit jaar niet buiten de boot willen vallen en ook zo’n unieke NFT-cryptopostzegel aan je verzameling of portfolio toevoegen, zorg dan dat je op tijd je eigen crypto stamp via de website van PostNL aanschaft.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending NFT nieuws

Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
'Stem op Trump als je voor crypto bent' - Trump maakt opvallende draai
‘Stem op Trump als je voor crypto bent’ – Trump maakt opvallende draai
Bored Ape-maker gooit het roer om, ontslaat personeel
Bored Ape-maker gooit het roer om, ontslaat personeel
Advertentie