Roy van Krieken Roy van Krieken
02/09/2022 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 18:55

PostNL’s crypto stamp NFT; pre-sale start & verrassend design

icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

PostNL onthult vandaag het ontwerp van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel. Op de postzegel prijkt een stier fier tussen de Hollandse tulpen en de Nederlandse driekleur. Met de onthulling van het ontwerp is ook de pre-sale van deze allereerste NL crypto stamp gestart. En komt de “Crypto Chase” van de afgelopen weken officieel ten einde.

Veelbelovend crypto-gamebedrijf opgericht door Hollywood topfiguren
  • icon-nft
    NFT nieuws

De ontknoping van de Crypto Chase

Meer dan 2.000 mensen hebben meegespeeld, maar slechts 5% van de deelnemers wist ook daadwerkelijk het juiste dier te raden. 

We hebben de afgelopen vier weken elke week een hint gegeven over het dier dat op de NFT-cryptopostzegels van PostNL te zien zal zijn. Zij die elke hint los van elkaar probeerden te ontraadselen zullen waarschijnlijk hebben gemerkt dat dit niet erg gemakkelijk was.

Door het verband te leggen tussen alle vier de hints waren alleen de meest pientere deelnemers in staat om tot het juist antwoord te komen. We pellen het antwoord nog eventjes opnieuw af:

Advertentie

Bullseye!

Herman is de naam van de beroemde genetisch gemodificeerde stier. Het ging bij het eerste postzegelvel dus niet om de circusdieren, maar om de naam van het circus (ja ja, een beetje gemeen ) Vervolgens kwam tweemaal het boerderijleven voorbij, en een stier is uiteraard een boerderijdier. Als laatst kwam de beursgang van KPN aan bod.

Een stier, of bull, is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het leven op de beurs. De stier is binnen de wereld van het investeren en beleggen uitgegroeid tot een waar icoon. Termen zoals bullmarkt of bullish komen ook binnen de crypto markt vrijwel dagelijks voor. Om die reden past de stier natuurlijk perfect op cryptopostzegels in NFT-vorm.

postnl_stier_cryptopostzegel_nftDe pre-sale is begonnen!

Het was niet makkelijk, maar des te groter is de beloning. Degenen die het goede antwoord hebben gegeven zullen ondertussen een mail in hun inbox ontvangen hebben met verdere instructies. Iedereen die een plekje op de whitelist heeft bemachtigd kan gegarandeerd een cryptopostzegel kopen. Voor hen worden ze namelijk gereserveerd. 

Heb je achter het net gevist? Alles is nog niet verloren! Want, vanaf vandaag 10.00 uur start dus de pre-sale!

Wees er wel snel bij want de oplage is beperkt en de interesse is naar verwachting gigantisch. De NL crypto stamp is te koop op de pre-sale pagina van PostNL

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie