Roy van Krieken Roy van Krieken
20/10/2023 19:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2023 14:23

PostNL’s crypto stamp wordt massaal ontvangen: hoe werkt crypto morphen?

icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/Hassel Stock

Vorige week ging PostNL van start met de verkoop van de NL Crypto Stamp 2. Niet alleen kon iedereen vanaf dat moment de nieuwe collectie NFT-cryptopostzegels kopen, maar ook de zogeheten ‘NL crypto stamp safes’ gingen in de verkoop. Deze safes bleken extreem populair en, maar zijn dit precies?

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De magie van de ‘NL crypto stamp safe’

Als je een crypto safe koopt en deze openmaakt dan zit daar een verborgen postzegel in, uiteraard ook een NFT. Dit kan een speen, een fles of een regenboog zijn. De postzegels uit de safes zijn niet enkel een op zichzelf staande digitale postzegel, ze introduceren een manier om je eigen NL crypto stamp 2 te combineren met het symbool dat je uit de safe hebt gehaald. Hierdoor ontstaat er een compleet nieuw NFT-symbool zoals je hieronder kunt zien.

Dit proces noemen we morphen.

Hoe werkt het morphen?

  • Begin met het overbrengen van jouw NL crypto stamp safe en NL crypto stamp 2 naar je persoonlijke wallet. De inhoud van de safe onthult zich onmiddellijk.
  • Ga naar ‘Start crypto stamp MorphXYZ’ en selecteer de NL crypto stamp 2 die je wilt transformeren. Een belangrijke noot: elke safe kan slechts eenmaal gebruikt worden voor deze transformatie.
  • Het morphen kan wat tijd in beslag nemen, maar dankzij een handige aftelklok weet je precies hoelang je nog moet wachten. Eenmaal voltooid, verandert het oorspronkelijke symbool in een volledig nieuw NFT-symbool.

Wat zijn de mogelijke uitkomsten?

De Fopspeen: Deze safe, gelimiteerd tot 13.750 exemplaren, toont een bedroefde leeuw tegen een zilvergrijze achtergrond zodra het gecombineerd wordt met de NL crypto stamp 2.

De Fles: Met een oplage van 11.000 stuks transformeert deze combinatie naar een blije leeuw tegen een achtergrond die perfect overeenkomt met de originele NL crypto stamp.

De Regenboog: Het kroonjuweel onder de safes. Deze safe, waarvan er slechts 250 zijn, leidt tot een vrolijke leeuw omringd door een unieke regenboogachtergrond. Helaas is de regenboog-safe al uitverkocht.

Advertentie

Verkoop gaat hard

Met de snelheid waarmee deze unieke items van de hand gaan is het duidelijk dat geïnteresseerden er razendsnel bij moeten zijn. De meest zeldzame variant van de crypto safes, de regenboog, was immers al na enkele minuten volledig uitverkocht. NL crypto stamps en safes zijn te koop op de website van PostNL.

Wil je meer weten over de Crypto Stamp 2 en de crypto safes? Dan kun je onderstaande video van John ook eens bekijken. Hier gaat John diep in op wat de crypto stamp nou precies is, en hij leidt je ook door het proces van het morphen van de NFT-cryptopostzegels:

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie