Rico Engelbarts
05/12/2018 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2018 18:45

Nieuwe demo Binance DEX doet Binance Coin (BNB) stijgen

icon-overheidregulatie
Overheid en re…
Nieuwe_demo_binance_dex_doet_binance_coin_BNB_stijgen

Door een strategisch partnerschap tussen cryptocurrencyexchange Binance en Tripio, een op blockchain gebaseerd platform voor hotelreserveringen, kunnen gebruikers van Binance nu ook met behulp van Binance Coins een verblijf boeken bij een van de meer dan 454.000 hotels of dergelijke accommodaties wereldwijd die bij Tripio aangesloten zijn. De samenwerking werd op 3 december door Tripio aangekondigd op Twitter, waarop Changpeng Zhao, CEO van Binance, vervolgens reageerde:
https://twitter.com/cz_binance/status/1069792568345485312
Na de aankondiging steeg de Binance Coin (BNB) op dinsdag 4 december van $5,07 met meer dan 24% tot een hoogte van $6,29. Ook op woensdag 5 december is BNB, de 13e grootste cryptocurrency op basis van totale marktwaarde, de enige van de top 20 cryptocurrencies die gezien over de afgelopen 24 uur groen kleurt. Dit zal echter weinig te maken hebben met het feit dat de token gebruikt kan worden om een hotelkamertje te boeken, maar meer met een video die Binance op 4 december naar buiten bracht waarin het een preview geeft van haar nieuwe gedecentraliseerde exchange, Binance DEX, die begin volgend jaar gelanceerd zal worden.

Reeds in augustus gaf Changpeng Zhao (CZ op Twitter) al een voorproefje van DEX. In de nieuwe video wordt de trading interface van Binance DEX weergegeven, samen met web crypto wallet en de explorer voor Binance’ eigen openbare blockchain, Binance Chain, waarvan het bedrijf zegt dat deze binnenkort op een testnet beschikbaar zal zijn. Met de explorer kunnen gebruikers zoeken naar een specifieke block en transacties bekijken die in een bepaalde block zijn opgenomen.
In een reactie op de video bevestigde CZ de aanvullende functies die beschikbaar zullen zijn zodra Binance DEX online gaat. Deze omvatten een block time van één seconde voor transacties en de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen vermogen (private keys) te beheren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie