Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Amerikaanse commissie houdt hoorzitting over blockchain en cryptocurrency

De Amerikaanse Commissie voor Bankzaken, Huisvesting en Stedelijke Zaken zal op dinsdag 30 juli een speciale hoorzitting houden met cryptocurrency en blockchain als onderwerpen. Bij deze hoorzitting zullen er een aantal vooraanstaande figuren aanwezig zijn.

De Commissie Bankzaken, Huisvesting en Stedelijke Zaken van de Verenigde Staten heeft een openbare aankondiging uitgebracht over hun aanstaande volledige commissiehoorzitting over kwesties met betrekking tot blockchain en cryptocurrencies.

De hoorzitting, gehouden in het Dirksen Senate Office Building 538, heeft de titel “Onderzoek van Wettelijke Kaders voor Digitale Valuta en Blockchain.” Er zullen een aantal belangrijke personen aanwezig zijn die de commissie in zullen lichten over de technologie en de nieuwste ontwikkelingen binnen de industrie.

- Advertentie -

Bij de hoorzitting zijn de volgende personen aanwezig: Jeremy Allair, mede-oprichter, voorzitter en CEO van Circle. Hij vertegenwoordigt de Blockchain Association tijdens deze hoorzitting. Daarnaast zullen Rebecca M. Nelson, specialist in internationale handel en financiën, en Mehrsa Baradaran, rechtenprofessor aan de University of California, aanwezig zijn.

De commissie hoopt door de hoorzitting een beter beeld te krijgen van de industrie en hoe deze gereguleerd zou moeten worden. De VS heeft al langere tijd grote interesse getoond in blockchain-technologie, echter kwam de discussie rondom cryptocurrencies op gang nadat Facebook Libra aankondigde. Politici reageerden met grote afkeur op het project en eisen dan ook dat Facebook het project direct stopzet.

Heb je van ‘t weekend de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.309,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.358,21 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.371,66 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.378,08 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.422,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...