Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Chinese overheid brengt 25 instructievideo’s uit over blockchain, bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en meer

China heeft zojuist 25 instructievideo’s uitgebracht over blockchain-technologie, waaronder video’s specifiek over bitcoin (BTC) en ethereum (ETH).

De video’s zijn uitgegeven door de Publicity Department of the Central Committee of the Communist Party of China (CCPPD), een interne afdeling van de Communist Party of China (CCP) verantwoordelijk voor de controle van de media en propaganda. De filmpjes zijn te vinden op Xuexi.cn

- Advertentie -

De 25 video’s gaan over een tal van blockchain-gerelateerde thema’s, waaronder: Een introductie tot blockchain-technologie, hoe consensus algoritmes werken, smart contracts, beveiliging, big data en dus ook bitcoin en ethereum.

De laatste twee onderwerpen zijn opvallend omdat China een verbod op handel in cryptocurrencies hanteert, tevens zijn cryptocurrency-exchanges en initial coin offerings (ICO’s) verboden in het land.

Het nieuws volgt nadat president Xi Jinping het over blockchain had in een recente toespraak waarin hij het land aanspoorde om de technologie te omarmen. Enkele uren later steeg de koers van bitcoin enorm ondanks dat Xi Jinping alleen over blockchain sprak en niet over bitcoin.

China wil vooroplopen in de wereld op het gebied van blockchain-technologie en het lijkt erop dat het land aan een technologische wedloop is begonnen. Er wordt gespeculeerd dat China wellicht zich aan het voorbereiden is om een nationale digitale valuta uit te brengen in de vorm van een stablecoin. Dat zou zelfs kunnen leiden tot een soepelere houding vanuit de Amerikaanse overheid naar Facebooks Libra toe.

Onlangs meldde de People’s Daily, China’s grootste staatskrant, dat het land blockchain-technologie moet omarmen maar het waarschuwde tegen het “speculeren” over cryptocurrency. Ook de Chinese centrale bank, de People’s Bank of China, riep onlangs commerciële banken op om blockchain te gaan gebruiken.

Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees zijn analyse dan hier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.804,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.830,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.856,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.867,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.920,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.804,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.830,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.856,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.867,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.920,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...