Kopieer de handelingen van onze analisten 30 dagen gratis

Ripple (XRP) en Trump-administratie ontmoetten elkaar vorig jaar, blijkt uit documenten

Uit recent onthulde gegevens wordt bekend dat, Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple (XRP) in 2018 twee keer een ontmoeting had met een hooggeplaatste ambtenaar van de Trump-administratie.

Dit kwam aan het licht nadat XRP-liefhebber en investeerder Steven Diep deze recent had opgegraven. De documenten van ‘The Office of Management and Budget’ laten zien dat de CEO op 26 september en 3 oktober ontmoeting had met de speciale assistent van de president, Caroline Moore. Overigens zou Moore niet alleen de special assistant van de president zijn, maar ook directeur van ‘The Office of the Chief of Staff’.

- Advertentie -

Waar de gesprekken over gingen blijven een raadsel, wel verwees voormalig Ripple-marketingstrateeg, Cory Johnson, naar een interview waarin ze de directe gesprekken tussen de startup in San Francisco en de Trump-administratie uit datzelfde jaar bespraken.

Volgens eerdere gesprekken kijkt de Verenigde Staten naar de rol van Bitcoin mining. Ongeveer 80% en een meerderheid van het minen van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) respectievelijk vindt plaats in China. De Verenigde Staten is hier vooral nieuwsgierig naar wat voor effect dit heeft op het land.

XRP kent daartegen geen mining protocol, dus vanuit het oogpunt van buitenlandse controle of vanuit een milieuaspect is XRP een hele andere situatie. Volgens het interview worden er regelmatig gesprekken gevoerd in Washington en zijn er ontmoetingen met zowel regelgevers al politici. XRP zou hiervoor een heel team hebben dat zich daar wereldwijd voor inzet.

Ripple heeft de Amerikaanse toezichthouders er al lang op aangedrongen om slim en verstandig beleid te voeren met betrekking tot crypto-activa. Recent vertelde een Republikeins congreslid dat hij ervan overtuigd is dat XRP geen effect is.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.254,26 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.254,26 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...