Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Rakuten laat klanten hun spaarpunten omzetten in bitcoin (BTC), ethereum (ETH) of bitcoin cash (BCH)

De e-commerce-gigant Rakuten heeft aangekondigd dat zijn klanten vanaf nu hun spaarpunten om kunnen zetten in cryptocurrency. Dit kan via Rakuten Wallet, de cryptocurrency-exchange van het bedrijf. Rakuten maakte het nieuws op 24 bekend middels een officiële aankondiging.

Rakuten, dat ook wel de Amazon van Japan wordt genoemd, lanceerde zijn exchange afgelopen augustus. Op dit handelsplatform ondersteunt het bedrijf bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH). Klanten kunnen vanaf nu hun spaarpunten, Rakuten Super Points genaamd, omzetten in een van deze drie cryptocurrencies:

Met deze nieuwe service kunnen Rakuten-gebruikers in Japan die een Rakuten Wallet-account hebben en Rakuten Super Points hebben verdiend, hun loyaliteitspunten omzetten in crypto-activa die beschikbaar zijn op Rakuten Wallet: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Bitcoin Cash (BCH).

- Advertentie -

Rakuten hoopt met de nieuwe dienst de adoptie van cryptocurrency te kunnen stimuleren. Zo stelt het bedrijf in de aankondiging:

Door de lancering van de nieuwe service hoopt Rakuten Wallet de toetredingsdrempels voor de handel in crypto-activa te verlagen door een gemakkelijke en meer toegankelijke manier te bieden voor nieuwe gebruikers om te beginnen, inclusief beginnende gebruikers die geïnteresseerd zijn in crypto-activa zonder eerdere ervaring.

Het nieuws is groot omdat Rakuten veel klanten heeft. Het is onduidelijk hoeveel klanten het bedrijf in Japan heeft, het land waar de aangekondigde dienst gebruikt kan worden. Wereldwijd heeft Rakuten naar verluidt echter meer dan 100 miljoen gebruikers.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Heb jij je kans op winst gegrepen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.001,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.077,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.098,00 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.125,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.125,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.999,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.077,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.098,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Wall Street begint Bitcoin langzaam te omarmen

Al jaren roepen Bitcoiners dat het niet lang zou duren voordat het grote geld zich op bitcoin zou storten. Vaak werd dat door tegenstanders...