Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Ripple en Coinbase zakken terug op "Top Startups 2019" ranglijst van LinkedIn

Ripple en Coinbase zakken terug op “Top Startups 2019” ranglijst van LinkedIn

Ieder jaar stelt LinkedIn een aantal ranglijsten op met daarop de populairste bedrijven van dit moment. Onlangs publiceerde het social media-platform een ranglijst met de 50 populairste startups in de Verenigde Staten van 2019. Opvallend is dat twee cryptocurrency-bedrijven dit jaar buiten de top 10 vallen.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat slechts een enkel cryptocurrency-bedrijf nog in de top 50 populairste bedrijven stond, cryptocurrency exchange Coinbase. De exchange behaalde de 35e plek op de “top Companies 2019” ranglijst. Andere bedrijven die eerder nog wel op deze ranglijst stonden, zoals Ripple en Gemini, vielen buiten de boot en haalden de top 50 niet.

- Advertentie -

Ook op de “Top Startups 2019” ranglijst zakken een aantal cryptocurrency-bedrijven terug. Zo zakten Ripple en Coinbase, die eerder allebei nog in de top 10 stonden, ver terug. Ripple stond vorig jaar nog op plek 7 en zakt dit jaar terug naar plek 28. Coinbase stond in 2018 nog op plek drie en zakt dit jaar terug naar plek 29.

Daarnaast is het ook opvallend dat Gemini Trust Company, een custody-dienstverlener van cryptocurrency exchange Gemini, en Ethereum ontwikkelingsbedrijf ConsenSys helemaal niet op de lijst terug te vinden zijn. Zij stonden eerder nog op plek 25 en 26.

De top drie bestaat dit jaar uit Snowflake, een cloud-bedrijf; Dosist, een fabrikant van bepaalde cannabisproducten; en Samsara, een bedrijf dat aan het Internet of Things bouwt. Bedrijven worden beoordeeld op basis van de groei van werknemers, interesse bij werkzoekenden, engagement, en in hoeverre het startups lukt om nieuw talent bij grote bedrijven weg te halen. De precieze reden waarom Ripple en Coinbase terugzakken is niet bekend.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Wil je weten wat hij verwacht? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.084,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.145,73 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.149,01 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.155,27 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.183,01 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...