Roy van Krieken Roy van Krieken
20/09/2023 09:09 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/09/2023 09:09

XRP analist voorspelt gigantische stijging, exchange deelt uit: 25 XRP gratis

Nieuws
Handelaren grijpen naar XRP: Ripple zet nieuw record in 2023

Foto: Grey82 / Shutterstock.com

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


XRP is al jaren niet meer weg te denken uit de wereld van crypto. Het is een munt die enorm geliefd is bij de gemeenschap en het is dan ook vandaag de dag nog een van de grootste cryptocurrencies in omloop. De afgelopen maanden stond XRP veel in het nieuws, niettemin omde zenuwslopende rechtszaak die een enorm effect kan hebben op Ripple en de rest van de hele crypto industrie

Om de groei en het succes van XRP te vieren biedt de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct nu 25 XRP gratis aan voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan. 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

XRP rechtszaak

Ripple ‘won’ een tijdje terug de rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De rechter sprak uit in het voordeel van Ripple en benoemde dat de verkoop van XRP tokens niet gezien kon worden als effectenverkoop. En dat zou betekenen dat Ripple er met de winst vandoor gaat.

De koers van XRP reageerde meteen positief, maar al snel bleek dat Ripple nog niet helemaal veilig was. De Amerikaanse toezichthouder diende onlangs namelijk een verzoek in tot hoger beroep. Wellicht dat de zaak toch nog een staartje gaat krijgen dus en de grote winst die werd geboekt droogde voor een groot deel snel weer op.

Analisten zijn desalniettemin vaak positief over de toekomst van XRP. Op het moment van schrijven staat XRP net boven de $0,50, wat een belangrijke zone van steun is, en het lijkt er tot dusver op dat dit gebied vastgehouden wordt. 

Mocht de koers vanaf hier weer aan een klim beginnen, is dat voor sommige analisten reden om te geloven dat XRP weer onderweg is naar regionen boven de $1, misschien zelfs wel $1,50. Dat zou een stijging van 200% zijn! Uiteraard is dit onder voorbehoud; mocht XRP terug onder de huidige belangrijke zone terechtkomen ziet de toekomst er volgens analisten een stuk minder rooskleurig uit.

Advertisement

Gratis XRP bij Anycoin Direct

XRP heeft de aandacht getrokken van vele investeerders en crypto exchanges, waaronder Anycoin Direct. Om de populariteit van XRP te vieren biedt Anycoin Direct daarom momenteel 25 XRP gratis aan voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt.

Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan bij Anycoin Direct om je gratis XRP te claimen. Wie weet kan deze 25 XRP het begin zijn van een mooi stijgend portfolio!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement