Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Voetbalclub Manchester City gaat samenwerking aan met blockchain game ontwikkelaar

Nog een grote Europese voetbalclub is de blockchain-wereld binnengestapt. Dit keer is het Manchester City dat een partnerschap aangaat met en blockchain-bedrijf. De voetbalclub gaat de samenwerking aan met Superbloke om een voetbalspel te ontwikkelen.

Superbloke is een Zuid Koreaanse spelontwikkelaar dat aan het spel “FC Superstars” werkt. Met het spel kunnen fans “spelerstokens” verzamelen en deze trainen op basis van resultaten die het team in de echte wereld boekt. Zo legt CSO van Superbloke, Nak-Hyoung Kim uit:

Superbloke heeft een visie om blockchain-technologie te gebruiken om voetbalfans te helpen zodat ze permanent de tokens van spelers kunnen bezitten die ze hebben verzameld. We verwachten dat deze samenwerking met Manchester City de eerste stap zal zijn om dichter bij onze visie te komen,

- Advertentie -

crypto_insiders_telegram_bannerVoor Manchester City is de samenwerking de ideale manier om meer engagement te realiseren met de fans. Senior vicepresident van partnerschappen bij City Football Group, Damian Willoughby, stelt in een reactie:

We kijken ernaar uit Superbloke te verwelkomen bij de Manchester City-familie en onze kennis over deze ontwikkelende industrie te vergroten,

Voetbal en blockchain komen vaker samen voor in het nieuws. Zo ging in mei van dit jaar de Israëlische voetbalclub Beitar Jerusalem Football Club de samenwerking aan met cryptocurrency-prijsinformatiewebsite CoinMarketCap aan. BlockTV stelde des tijds dat “cryptocurrency het voetbal overneemt”.

Daarnaast zou Paris Saint-Germain aan een eigen cryptocurrency werken. Eind vorig jaar ging de Franse club de samenwerking aan met Socios. Het is onduidelijk wanneer de cryptocurrency van de club precies gelanceerd zal gaan worden.

Heb je vorige week de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.998,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.787,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.835,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.836,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.858,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.998,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.787,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.835,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.836,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.858,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...