Abra: Investeer in aandelen en ETF’s met Bitcoin

Abra: Investeer in aandelen en ETF’s met Bitcoin

2

Abra, een cryptocurrency-exchange en crypto-wallet aanbieder, heeft een nieuwe functie aangekondigd van haar blockchain app die het mogelijk maakt met Bitcoin (BTC) te investeren in traditionele aandelen en exchange-traded funds (ETFs).

Mensen kunnen zich vroegtijdig inschrijven voor de nieuwe functie die toegankelijk zal zijn voor investeerders uit 155 landen. Abra zegt dat er 50 investeringsopties zullen zijn, waaronder aandelen van bedrijven als Facebook, Amazon, Google, Apple, Netflix en ETF’s als Vanguard Growth en de S&P 500.

Net zoals consumenten een fractie van een Bitcoin kunnen bezitten, kunnen ze binnenkort Abra gebruiken voor fracties van dure aandelen en ETF’s.

Aldus het bedrijf. Het Abra platform maakt gebruik van een nieuw investeringsmodel genaamd Crypto Collateralized Contracts (C3s) dat het mogelijk maakt om in allerlei activa te investeren met behulp van Bitcoin en smart contracts.

Tevens beweert Abra dat het bedrijf niet zelf de investering van de gebruikers bewaart noch toegang tot de investeringen heeft. In plaats daarvan worden deze opgeslagen op de Bitcoin-blockchain. Dat zou transacties veiliger moeten maken dan de centrale databases die de meeste exchanges gebruiken volgens het bedrijf.

De minimale investering bedraag $5 en vroege investeerders hoeven voor de rest van 2019 geen exchange fee te betalen meldt het bedrijf. Hoe maakt het bedrijf dan geld? Dat is een nogal ingewikkeld verhaal.

Techsite Hard Fork legt uit dat Abra in essentie kosten in rekening brengt die gebaseerd zijn op het verschil tussen de laagste en hoogste prijs van een activa op het moment van de transactie.

Hard Fork geeft daarbij aan dat de app lijkt op apps als Bux en Plus500; platformen waar de meeste investeerders geld op verliezen. Dus, zoals altijd, wees voorzichtig en lees je goed in voordat je grote investeringen maakt.

Vorig jaar oktober kondigde Abra een nieuwe token aan genaamd de Bitwise 10 crypto token (BIT10).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Satos

9/10

€10.641,70 Kopen
Litebit

8.9/10

€10.612,70 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€10.508,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€10.614,90 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.725,10 Kopen
Bitrush

6.4/10

€10.874,20 Kopen
Laatste nieuws