Roy van Krieken Roy van Krieken
06/04/2022 12:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/04/2022 12:15

Binance exchange lanceert terra (LUNA) staking met tot 20% rendement

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Binance exchange lanceert terra (LUNA) staking met tot 20% rendement!

Foto: Nadezda Murmakova/Shutterstock

De grootste crypto exchange ter wereld, Binance, heeft bekend gemaakt dat gebruikers vanaf vandaag hun Terra UST stablecoins kunnen staken op het platform. Door Terra UST te staken kunnen gebruikers een behoorlijk jaarlijks rendement behalen. Binance biedt namelijk een rendement tot maar liefst 19,63% APY!

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Terra UST staking op Binance

 Het staken van cryptocurrencies is een passieve bezigheid. Men hoeft hier niet actief moeite in te steken. Crypto staking is in de basis best te vergelijken met het storten van fiat valuta op een spaarrekening. De eigenaar van de spaarrekening krijgt jaarlijks een bepaalde hoeveelheid rente uitgekeerd en in ruil hiervoor gebruikt de bank het geld voor doeleinden zoals lenen.

In het geval van staken op Binance is het staken van cryptocurrencies ook een fluitje van een cent. Gebruikers kunnen simpelweg hun coins of tokens op het Binance platform vastzetten en hiervoor een periodieke beloning ontvangen. Bij het staken van de Terra UST stablecoin op Binance krijgen gebruikers zelfs dagelijks uitbetaald. 

Gebruikers kunnen uit drie opties kiezen om hun UST tokens te staken op Binance. De minimale periode waarover UST tokens vastgezet dienen te worden is 30 dagen. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om tokens uit het staking contract te halen. Hierbij geldt een jaarlijks rendement van 13,98%. Bij een langere staking periode stijgt het jaarlijkse rendement. Zo geeft een staking van periode van 60 dagen een rendement van 16,85% en een staking periode van 90 dagen maar liefst 19,63%. 

Geïnteresseerden kunnen op Binance gemakkelijk aan de slag en binnen de kortste keren passief inkomen vergaren.

Staking risico’s

Hoewel het staken van cryptocurrencies een behoorlijk lucratieve bezigheid kan zijn kleven hier natuurlijk ook risico’s aan. Vooral het feit dat tijdens de staking periode het niet mogelijk is om tokens of coins te verplaatsen kan voor onverwachte gevolgen zorgen. De koers van de achterliggende crypto kan bijvoorbeeld tijdens deze periode zakken.

In het geval van Terra UST is dit risico natuurlijk minimaal omdat het een stablecoin is. De waarde van Terra UST is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en is om die reden bijzonder stabiel.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie