Robin Hazekamp Robin Hazekamp
23/06/2023 14:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/02/2024 13:40

Binance verlaat Nederland, Bitvavo geeft iedereen tot €500 crypto bonus

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance verlaat Nederland, Bitvavo geeft iedereen tot €500 crypto bonus

Foto: Bitvavo

De krantenkoppen staan er vol mee: Binance en OKX verlaten de Nederlandse markt. Vanaf 17 juli 2023 is het voor Nederlandse investeerders niet meer mogelijk om crypto te verhandelen op Binance. Nederlanders kunnen enkel en alleen geld van het platform opnemen. Daarom schiet Bitvavo overstappers en klanten te hulp met een nieuwe actie

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitvavo start met lucratieve crypto actie

Vorige week is Bitvavo een actie gestart waarbij klanten en overstappers hun crypto op Binance en OKX direct naar hen kunnen overmaken. Hier komen geen omzettingen van digitale naar fiat valuta aan te pas. Cryptocurrencies kunnen via Bitvavo’s transactie service makkelijk worden overgezet. 

Vanaf vandaag komt daar een extra actie bij. Nederlandse klanten en overstappers krijgen bij hun overzetting van crypto op Binance/OKX naar Bitvavo een rentepercentage cadeau. Tot 31 juli geldt voor overgemaakte tokens een rente van 10% Annual Percentage Yield. Dit houdt een dagelijks rentepercentage van ongeveer 0,03% in. Dat betekent dat als men vandaag overzet, de beloning kan oplopen tot meer dan 1% van de waarde van de overgezette cryptovaluta. 

Het rentebedrag kan oplopen tot een maximum van €500. Op 15 augustus zal de verdiende rente automatisch in euro’s worden uitbetaald. De rente geldt alleen voor het overzetten naar Bitvavo in de vorm van crypto. Voor een storting op Bitvavo in de vorm van euro’s geldt de actie niet. Verdere informatie kan men hier vinden.

Advertentie

Crypto Insiders lezers krijgen €20,- voor registratie

Daarnaast krijgen Crypto Insiders lezers die zich willen registreren op Bitvavo €20,- cadeau. Het bedrag kan worden uitbetaald in bitcoin (BTC), ripple (XRP) of dogecoin (DOGE) cadeau en geldt tot en met eind juli. Inschrijven kan via deze link.

Bitvavo is een Nederlandse exchange die actief is in 27 Europese landen. De exchange heeft als doel om de grootste in Europa te worden. Aangezien Binance momenteel in een dalende 19 landen actief is, lijkt die droom zeker mogelijk. Het platform heeft meer dan 1 miljoen gebruikers die samen goed zijn voor een 30-daags handelsvolume van meer dan 10 miljard euro. Met de laagste handelskosten van de Benelux is Bitvavo een goed alternatief voor Binance en OKX.

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Robin Hazekamp is sinds mei 2023 actief bij Crypto Insiders. Als freelance vertaler kwam hij in contact met het platform. Hij is momenteel bachelorstudent Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Robin heeft een brede interesse in crypto, mede dankzij Europese politieke competities waarin hij uitblonk. Zijn expertise ligt op het gebied van regelgeving, psychologie en criminaliteit binnen de cryptowereld.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Bitcoin volgt patroon uit 2016 perfect, suggereert nieuwe stijging
Coinbase waarschuwt: Onrustig crypto-kwartaal op komst
Miljarden aan bitcoin terug op de markt, koers daalt naar $59.000
Bitcoin overleeft Mt. Gox schok: analisten verdeeld over marktimpact
dit-is-waar-render-swap-crypto-exchanges
Render (RNDR) voert drastische veranderingen door: wat moet je weten
Advertentie