Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Coinbase voegt mogelijk groot aantal altcoins toe aan Coinbase Custody

Coinbase Custody, een crypto-opslag dienst van de bekende cryptocurrency exchange Coinbase, heeft laten weten de mogelijkheden te onderzoeken voor het toevoegen maar liefst 37 cryptocurrencies, in een poging om hun wereldwijde klanten beter van dienst te zijn. Van deze 37 cryptocurrencies zijn TRON (TRX), BitTorrent (BTT), Neo (NEO) en VeChain (VET) wellicht de meest bekende. Een volledige lijst is terug te vinden in de aankondiging van Coinbase.

Coinbase Custody is een van ’s werelds grootste en meest vertrouwde bewaarders van crypto. Sinds de oprichting heeft het zich gericht op het bieden van een zeer veilige en geavanceerde opslagdienst voor instellingen en individuen met grote cryptobezitten. Naast de toonaangevende beveiliging en zekerheid blijft Coinbase Custody ook een van de besten in crypto-native functies zoals staking, governance en DeFi.

“We hebben een systeem gebouwd dat veilig en betrouwbaar is, maar ook de kenmerken en functionaliteit heeft waar de meeste handelaren en financiële instellingen naar op zoek zijn.”

- Advertentie -

Het bedrijf zal de komende maanden meer activa ondersteunen en nieuwe functies lanceren die zullen blijven aantonen dat hun dienst een van de meest vertrouwde en innovatieve plekken is voor instellingen om hun crypto-activa op te slaan. Naast het beter dienen van de huidige klanten, denkt Coinbase ook aan uitbreiden en kijkt hiervoor met name naar institutionele klanten in de regio Azië-Pacific.

Helaas kan Coinbase geen garantie geven dat Coinbase Custody in elk land beschikbaar zal zijn. Dit heeft alles te maken met het feit dat elk land of gebied zijn eigen wet- en regelgeving heeft rondom het kopen, verkopen en bewaren van crypto. Ondersteuning bieden vereist een aanzienlijke technische beoordeling en compliance-beoordeling en zal in veel gevallen goedkeuring nodig hebben van de regelgevende instanties.

“We zullen ondersteuning per rechtsgebied toevoegen, onder voorbehoud van de toepasselijke beoordeling en autorisaties.”

Coinbase ziet de afgelopen tijd aardig wat werknemers vertrekken. Dit heeft te maken met een recente uitspraak van de CEO van het handelsplatform. Hij wil namelijk dat Coinbase apolitiek blijft en daar is een deel van de werknemers het niet mee eens.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.310,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.343,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.367,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.371,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.407,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.310,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.343,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.367,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.371,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.407,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...