Home Nieuws Wallets en Exchanges Bitcoin (BTC) futures handelsvolume stijgt, Edward Snowden overweegt bitcoin te kopen

Bitcoin (BTC) futures handelsvolume stijgt, Edward Snowden overweegt bitcoin te kopen

- Advertentie -

De paniek op de markt veroorzaakte een flinke dip in de bitcoin (BTC) prijs. Deze dip bracht bitcoin zelfs even onder de $4.000. Ondanks het negatieve sentiment, biedt de daling mooie kansen, zo blijkt onder andere uit data van Skew.

Skew, een platform dat analyses van verschillende data biedt, laat zien dat het volume op de bitcoin futuresmarkten de afgelopen dagen aan het toenemen is. De toename is vooral te zien bij de fysiek afgewikkelde bitcoin futurescontracten van handelsplatform Bakkt:

skew_bakkt_bitcoin_futures__total_open_interest__volumes_

Een mogelijke reden voor de toename in handelsvolume ten tijden van een sterk dalende BTC koers is dat de lage prijs mooie kansen biedt. Zo stelde Charlie Morris onlangs nog dat dit het “minst risicovolle moment” is om bitcoin te kopen:

De twee grote risico’s van #bitcoin die mij bezighouden zijn waardering en het netwerk. Met $18 miljard aan wekelijkse uitgaven doet het netwerk het goed. Wat de waardering betreft, deze is terug naar de reële waarde. Dit is het “minst risicovolle” moment om bitcoin te kopen! Veel beter dan dit wordt het niet.

Ook de bekende klokkenluider Edward Snowden laat weten dat tijdens de flinke dip van bitcoin, hij voor het eerst sinds lange tijd overweegt om wat bitcoin te kopen. Hij zei op Twitter:

Dit is de eerste keer in een tijdje dat ik zin heb om bitcoin te kopen. Die daling was te veel paniek en te weinig reden.

Gisteren deelde Michiel zijn visie op de huidige situatie van Bitcoin. Waar staan we nu te midden van de onrust omtrent het coronavirus? Lees het in in zijn meest recente column!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.442,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.466,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.478,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.538,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.691,30 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...