Bitcoin (BTC) handelsvolume op BitMEX stijgt naar record van $10 miljard!

Wat een spannende tijd! Praatgroepje nodig om je crypto– en blockchain-gerelateerde vreugde, frustratie, zorgen en vragen met ons te delen? Klik dan hier en klets met ons en onze community mee!

De CEO van cryptocurrency exchange BitMEX, Arthur Hayes, laat vanmorgen in een bericht op Twitter weten dat het handelsvolume op de exchange is gestegen tot een recordhoogte. Het dagelijks handelsvolume van bitcoin (BTC) bereikte namelijk een waarde van boven de $10 miljard!

Advertentie

De interesse in bitcoin is ook op andere vlakken aantoonbaar aan het groeien. Zo komt ook het dagelijks volume van de algehele cryptocurrency-markt in de buurt van het volume van eind 2017 toen bitcoin de $20.000 aantikte.

Analist Alex Krüger berichtte gisteren dat bitcoin in “bull market territory” is beland, maar dat hij een neerwaartse correctie verwacht vanwege de parabolische formatie die de koers aan het vormen is. Truth be told, de koers van bitcoin lijkt op dit moment gewoon lekker door te denderen.

Crypto White Walker ziet ook overeenkomsten met de markt van 2017. Zo berichtte hij gisteren dat bitcoin zijn ding weer doet, dingen die we niet hebben gezien sinds 2017.

Met het herstel van de volumes van de grote cryptocurrency exchanges en een groeiende vraag op de bitcoin futures markt wordt hoge volatiliteit verwacht.

Opmerkelijk is dat het zoekvolume op de term “bitcoin” lijkt achter te blijven wat er op kan wijzen dat de mainstream media nog weinig berichten over de prijsstijgingen.

Hoewel de explosieve stijgingen ons de stuipen op het lijf jagen hoeven we volgens Satoshi Flipper geen zware neerwaartse correctie te verwachten. Wel is hij van mening dat we een gezonde terugval zullen meemaken die wellicht zorgt voor een nieuwe bodem voor een volgende rally. Hierbij is het wel van cruciaal belang dat het volume op de grote exchanges nagenoeg gelijk blijft.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David afgelopen maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.000,82 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€5.910,00 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€5.924,21 Kopen
3
3
Coinmerce
Reviewed
€5.950,71 Kopen
4
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.951,15 Kopen
5
5
Litebit
Reviewed
€5.961,02 Kopen
Laatste nieuws