Timo Bult Timo Bult
18/12/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2019 10:45

BitGo adviseert gebruikers hun bitcoin SV (BSV) om te zetten in bitcoin (BTC) in aanloop naar hard fork

icon-altcoins
Altcoin nieuws
BitGo adviseert gebruikers hun bitcoin SV (BSV) om te zetten in bitcoin (BTC) in aanloop naar hard fork

BitGo, een van de grotere wallet-providers, heeft zijn gebruikers aangeraden hun bitcoin SV (BSV) om te zetten in bitcoin (BTC). De aanbeveling werd gedaan naar aanleiding van de aankomende Genesis hard fork van BSV waardoor de wallet van BitGo de altcoin niet meer zal kunnen ondersteunen. Dit maakte het bedrijf op 18 december bekend in een blogpost.
Bitcoin SV is een altcoin die voortkwam uit de bitcoin cash (BCH) hard fork die in november vorig jaar plaatsvond. Bitcoin SV moest de originele protocol van bitcoin herstellen, zo staat “SV” voor Satoshi Vision. Gedurende 2019 zag de altcoin aardig wat successen voor wat betreft de waarde van de cryptocurrency.
Zo was de altcoin in mei de best presterende altcoin en zag het in juni zijn all-time high van $240. Sindsdien is het echter bergafwaarts gegaan met de koers met een afname van 66% in waarde tot gevolg. Bovendien kreeg het imago van de altcoin een flinke klap nadat een van de vooraanstaande figuren van zijn community, Craig Wright, claimde Satoshi Nakamoto te zijn.

Alarmbellen bij Solana: helft van alle token pre-sales is een scam
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Hard fork verwijdert protocol

In februari 2020 zal BSV een hard fork doormaken, Genesis genaamd. Deze hard fork verwijdert de ondersteuning van het Pay-to-Script-Hash (P2SH) protocol. Hierdoor kan BitGo de altcoin niet meer ondersteunen:

Klanten moeten vóór 4 februari een van de twee acties ondernemen:

Neem contact op met BitGo via [email protected] om uw BSV-tegoeden naar Bitcoin te converteren

Verplaats BSV-fondsen naar een externe wallet

Als u na 4 februari BSV in uw BitGo-wallet heeft, kunt u alleen de wallet sweepen en zijn de meeste functies uitgeschakeld.

Na de hard fork zullen enkel uitgaande transacties met BSV worden ondersteund. Welk effect de hard fork voor de algehele ondersteuning van de altcoin zal hebben is onduidelijk. BitGo is een van de grootste wallet-providers waarmee de ondersteuning wellicht een flinke klap kan krijgen.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie