Rico Engelbarts
10/08/2018 12:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/08/2018 12:41

BitMEX verhandelt voor tweede maal 1 miljoen BTC op één dag

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
BitMEX_verhandelt_voor_tweede_maal_1_miljoen_BTC_op_een_dag

Hoewel beleggers in Bitcoin (BTC), zeker de late instappers, enige verliezen geleden kunnen hebben onder wat nu geldt als een van de zwaarste bearmarkten, hebben exchanges waar de cryptocurrency verhandeld wordt, waaronder BitMEX, hier weinig onder te verduren gehad.
BitMEX, een P2P-handelsplatform dat ‘leveraged contracts’ aanbiedt die gekocht en verkocht worden in Bitcoin, heeft woensdag 8 augustus voor de tweede keer dit jaar meer dan 1 miljoen BTC in het dagelijks handelsvolume overtroffen. De eerste keer dat dat gebeurde was eind juli.
Alles bij elkaar verhandelde het platform woensdag 1.027.215 Bitcoin-contracten ter waarde van ongeveer $6,6 miljard tegen de huidige koers. Arthus Hayes, mede-oprichter en CEO van BitMEX zei het volgende:

Opnieuw is het breken van ons eigen record van 1 miljoen BTC dat binnen 24 uur verhandeld wordt, een belangrijke mijlpaal voor de cryptocoin-markt en getuigt het van de sterke community binnen BitMEX. Door voortdurend in contact te staan met onze klanten en daadwerkelijk naar hen te luisteren, hebben we een enorme vraag naar innovatieve financiële producten geconstateerd, die de cryptomarkt een grotere veelzijdigheid geven. Het is dankzij onze kritische community dat we onze twee innovatieve, nieuwe producten hebben gelanceerd: het ETH/USD perpetual swap product en de UPs en DOWNs. Met futures, en nu opties, die beschikbaar zijn op BitMEX, boeken we grote vooruitgang met het aanbieden van een rijkdom aan derivaten ontworpen voor de crypto-industrie.

Met ETH/USD perpetual swap-producten kunnen klanten nu ‘leveraged bets’ maken op de prijs van Ethereum (ETH), zonder daadwerkelijk Ether te bezitten.
BitMEX is niet het enige platform voor crypto-derivaten dat een stijgende lijn ziet in de handel, ondanks de bearmarkt. De Amerikaanse beurzen CME en CBOE constateerden beide een stijging van het volume van de verhandelde Bitcoin-futures, sinds december vorig jaar.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Politici willen duidelijkheid over ethereum, belangrijk voor toekomst
Ethereum ETF’s kunnen prijs van ETH naar $10.000 drijven
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high in deze landen
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt records, Trump omarmt crypto
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt record, Trump omarmt crypto
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Nieuwe memecoin strategie op Bitvavo: ‘Veel effectiever dan bitcoin’
Gebruikers van Nederlandse crypto exchange Bitvavo melden datalek
Gebruikers van Nederlandse crypto exchange Bitvavo melden datalek
Advertentie