BitMEX_verhandelt_voor_tweede_maal_1_miljoen_BTC_op_een_dag

BitMEX verhandelt voor tweede maal 1 miljoen BTC op één dag

0

Hoewel beleggers in Bitcoin (BTC), zeker de late instappers, enige verliezen geleden kunnen hebben onder wat nu geldt als een van de zwaarste bearmarkten, hebben exchanges waar de cryptocurrency verhandeld wordt, waaronder BitMEX, hier weinig onder te verduren gehad.

BitMEX, een P2P-handelsplatform dat ‘leveraged contracts’ aanbiedt die gekocht en verkocht worden in Bitcoin, heeft woensdag 8 augustus voor de tweede keer dit jaar meer dan 1 miljoen BTC in het dagelijks handelsvolume overtroffen. De eerste keer dat dat gebeurde was eind juli.

Alles bij elkaar verhandelde het platform woensdag 1.027.215 Bitcoin-contracten ter waarde van ongeveer $6,6 miljard tegen de huidige koers. Arthus Hayes, mede-oprichter en CEO van BitMEX zei het volgende:

Opnieuw is het breken van ons eigen record van 1 miljoen BTC dat binnen 24 uur verhandeld wordt, een belangrijke mijlpaal voor de cryptocoin-markt en getuigt het van de sterke community binnen BitMEX. Door voortdurend in contact te staan met onze klanten en daadwerkelijk naar hen te luisteren, hebben we een enorme vraag naar innovatieve financiële producten geconstateerd, die de cryptomarkt een grotere veelzijdigheid geven. Het is dankzij onze kritische community dat we onze twee innovatieve, nieuwe producten hebben gelanceerd: het ETH/USD perpetual swap product en de UPs en DOWNs. Met futures, en nu opties, die beschikbaar zijn op BitMEX, boeken we grote vooruitgang met het aanbieden van een rijkdom aan derivaten ontworpen voor de crypto-industrie.

Met ETH/USD perpetual swap-producten kunnen klanten nu ‘leveraged bets’ maken op de prijs van Ethereum (ETH), zonder daadwerkelijk Ether te bezitten.

BitMEX is niet het enige platform voor crypto-derivaten dat een stijgende lijn ziet in de handel, ondanks de bearmarkt. De Amerikaanse beurzen CME en CBOE constateerden beide een stijging van het volume van de verhandelde Bitcoin-futures, sinds december vorig jaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws