Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
09/12/2021 09:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/12/2021 09:51

Cryptocurrency exchange Bitvavo wint prijs voor “Populairste Website” bij Website van het Jaar 2021

Nieuws
bitvavo_cryptocurrency_exchange_wint_prijs_website_van_het_jaar

Foto: Bitvavo

Bitvavo, Nederlands grootste exchange voor digitale valuta heeft de prijs voor “Populairste Website” gewonnen in de financiële categorie tijdens de Website van het Jaar 2021-uitreiking. Deze prijs wordt gegeven aan de kandidaat met de meeste stemmen binnen een specifieke categorie. Bitvavo was genomineerd in de financiële categorie, naast andere belangrijke branchegenoten zoals ABN Amro, Rabobank, Klarna en Mollie.

De Website van het Jaar is de grootste online publieksprijs en wordt al sinds het jaar 2000 georganiseerd. Er zijn prijzen voor de beste en de populairste website. Grote namen die in eerdere edities een prijs hebben gewonnen zijn onder andere Jumbo, Apple, Google, YouTube en ABN Amro. De winst van Bitvavo is extra bijzonder omdat het de eerste keer in de geschiedenis van Website van het Jaar is dat een cryptocurrency exchange was genomineerd in een van de categorieën.

We zijn enorm trots en blij dat Bitvavo wordt gezien als de populairste website in de financiële categorie. Het is geweldig dat we in het eerste jaar dat we genomineerd zijn meteen de meeste stemmen ontvangen. Het geeft ons nog meer energie om digitale valuta toegankelijk te maken voor alle Nederlanders, zodat zij hun financiële doelen kunnen bereiken,

zegt Willem Jan Rutgers, Head of Marketing bij Bitvavo.

Deze snelgroeiende markt wordt volwassen en wereldwijd zien investeerders digitale valuta als nieuwe asset class om in te investeren.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Over Bitvavo

Bitvavo is een Nederlands investeringsplatform dat snel groeit en waar klanten kunnen investeren en handelen in digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano en meer dan 150 andere digitale valuta. Bitvavo is marktleider in Nederland en heeft de ambitie om marktleider te worden in Europa, op dit moment hebben zij meer dan 1 miljoen klanten. Bitvavo maakt digitale valuta toegankelijk voor het grote publiek met lage, transparante kosten, veel gebruiksgemak en een groot aanbod. Via het online platform en de app kunnen klanten investeren in digitale valuta.

Een kijkje nemen bij Bitvavo? Maak kosteloos een account aan en verhandel je eerste €1.000 euro aan crypto gratis.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement