Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

CEO Coinbase heeft als doel een miljard mensen gebruik te laten maken van platform

In een video die op 31 juli werd gepubliceerd, legt Brian Armstrong, CEO van cryptocurrency exchange Coinbase, aan gebruikers uit hoe de strategie en de roadmap van de exchange er voor de komende jaren uit gaat zien. Naast dat het platform de handel in cryptocurrency blijft faciliteren, ziet Armstrong Coinbase evolueren naar een portaal voor informatie en educatie.

In het bijzonder wil hij dat de exchange een leidende rol speelt in de verspreiding van cryptocurrency en blockchain-technologie, met het uiteindelijke doel om “100 miljoen of meer mensen ertoe aan te zetten cryptocurrency te gebruiken.” Hij beschouwt Coinbase ook als een katalysator voor politieke verandering, bewerend dat het platform een rol zou kunnen spelen bij het beïnvloeden van wetgeving en crypto-regulering. In de video legt Armstrong uit:

De visie voor Coinbase is om in de komende tien jaar meer economische vrijheid te creëren voor iedereen en alle bedrijven in de wereld.

- Advertentie -

Dit probeert Coinbase onder andere voor elkaar te krijgen middels het Coinbase Earn-programma. Earn is een platform waarop gebruikers meer kunnen leren over verschillende cryptocurrencies. Daarvoor krijgen de deelnemers de cryptocurrency waarover zij leren ook als beloning. Verder investeert de exchange ook in startups en projecten om crypto en blockchain aan de man te kunnen krijgen.

Armstrong realiseert zich echter dat Coinbase dit niet alleen kan. In de video stelt Armstrong:

Coinbase kan het niet alleen, er moeten duizenden bedrijven achter ons staan.

Armstrong stelt daarnaast ook nog een doel voor zijn team. Zo moeten “binnen vijf tot 10 jaar dagelijks een miljard mensen toegang hebben tot een open financieel systeem via onze producten.”

De CEO van een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges voorziet dat er in de komende vijf jaar een overvloed aan exchanges op de markt zal verschijnen. Daardoor moet Coinbase de zaken ander aanpakken om de grootste te kunnen blijven.

Afgelopen maandag verscheen de laatste bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dit alsnog te doen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.356,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.322,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.382,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.384,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.398,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.356,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.322,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.382,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.384,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.398,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...