NASDAQ_overweegt_crypto_exchange_te_worden

CEO NASDAQ zal het overwegen een crypto exchange te worden

157

NASDAQ, ‘s werelds op één na grootste aandelenbeurs met een market cap van $9 biljoen staat er voor open om een cryptocurrency exchange te worden in een gereguleerde markt.

In een televisie interview van de CNBC (Squawk Box) werd NASDAQ CEO Adena Friedman gevraagd naar haar standpunt omtrent cryptocurrencies en in het bijzonder als dienstverlener

Host van het programma Squaw Box vroeg het volgende:

Veel mensen klagen dat de cryptomarkt  geen liquiditeit kent, NASDAQ zou daar een aanbieder van kunnen zijn toch?

Friedman antwoordde met:

Het is de dag vandaag een ongereguleerde wereld, dus het niet het geval dat we overwegen een crypto exchange te worden. Echter verlenen we wel onze technologie aan andere crypto exchanges.

Friedman verwees met haar laatste zin naar NASDAQ’s surveillance technologie welke door Gemini gebruikt zal worden om haar cryptocurrency ‘trading pairs’ in Bitcoin en Ethereum te monitoren.

Friedman vervolgde met:

Echter met de tijd, als we waarnemen dat het publiek klaar is voor een beter gereguleerde markt die een eerlijke ervaring verschaft voor investeerders, zal NASDAQ het zeker overwegen om een crypto exchange te worden.

Toen Friedman werd gevraagd of ze in cryptocurrencies gelooft sprak ze de veelbelovende woorden:

Ik durf te stellen dat digitale cryptocurrencies zullen blijven bestaan. Het is de vraag wanneer de marktomgeving voldoende ontwikkeld zal zijn. Wanneer je er naar kijkt en zou vragen ‘willen we een gereguleerde markt aanbieden hiervoor?, dan zou NASDAQ het zeker overwegen.’

Satos

9/10

€10.043,30 Kopen
Litebit

8.9/10

€10.018,10 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.910,00 Kopen
Bitmymoney

8.6/10

€9.895,08 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€10.024,50 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.135,50 Kopen
Laatste nieuws