Roy van Krieken Roy van Krieken
02/06/2023 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2023 18:00

Crypto adoptie groeit: Nederlandse exchange maakt betalen met crypto mogelijk

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/Joao Serafim

Het Nederlandse crypto landschap blijft dynamisch en spannend, met Knaken als een van de meest innovatieve spelers. Dit Rotterdamse platform staat onder meer bekend om zijn baanbrekende betaalmethode: Knaken Settle. Settle is goedgekeurd door Buckaroo als betaalmiddel, waardoor het de potentie heeft om een integraal onderdeel te worden van het alledaagse betaalverkeer. Laten we eens kijken naar hoe deze functie werkt en wat het betekent voor de toekomst van betalingen.

Wil jij Knaken Settle uitproberen? Maak dan nu een account aan bij Knaken en betaal binnenkort met crypto bij je favoriete webshop of winkel!

iPhone-gebruikers met crypto, let op: ‘schakel iMessage uit’
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Knaken Settle: Een revolutie in betalingen

Niet langer zijn cryptocurrencies louter beleggingsproducten, ze zijn nu eindelijk ook echt een bruikbaar alternatief voor traditionele betaalmethoden. Dankzij Knaken Settle is het nu mogelijk om je crypto portfolio te gebruiken als echte betaalrekening.

Settle werkt via de Knaken app, en iedereen met een geverifieerd account kan de functie gebruiken. Heb je met wat vrienden op het terras gezeten en wil je een betalingsverzoek sturen? Dan kan dat heel eenvoudig met de app, en bovendien kun je betalingen ontvangen in de vorm van crypto naar keuze.​

Dat is nog niet alles. Daarnaast kunnen gebruikers van Knaken Settle namelijk betalen bij hun favoriete webshops. Tijdens het afrekenen selecteer je eenvoudigweg de optie Settle. Het betalen met cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) was nog nooit zo makkelijk.

Advertentie

Knaken Settle en Buckaroo

Knaken Settle werkt in samenwerking met betalingsprovider Buckaroo, en is ‘s werelds eerste amld5+ compliant crypto betaalmethode! Dat is een enorme stap voorwaarts voor de acceptatie van crypto. Buckaroo is een erkend en gerespecteerd betaalplatform en de goedkeuring van Knaken Settle als betaalmiddel betekent dat in principe elke webshop betalingen via Settle kan accepteren. 

Dit opent een wereld van mogelijkheden voor zowel consumenten als handelaren en draagt natuurlijk bij aan de mainstream acceptatie van cryptocurrencies.

Knaken blijft innoveren in de crypto wereld, en Settle is daar een duidelijk voorbeeld van. Deze baanbrekende betaalmethode biedt de gebruikers van het platform een unieke ervaring en draagt bij aan de acceptatie van crypto als een legitieme en praktische betaalmethode.

Zie jij het wel zitten om je crypto portfolio om te toveren tot betaalrekening? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een account aan bij Knaken. Iedereen die zich nu aanmeldt krijgt nu na het voltooien van hun eerste Settle betaling zelfs 10 euro cadeau!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie