Timo Bult Timo Bult
01/07/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/07/2019 17:20

Cryptocurrency exchange CoinDeal nog een jaar sponsor van Wolverhampton Wanderers

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
cryptocurrency_exchange_coindeal_nog_een_jaar_sponsor_van_wolverhampton_wanderers

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Cryptocurrency exchange CoinDeal heeft bekend gemaakt dat het voor nog eens een jaar sponsor zal zijn van de Engelse voetbalclub Wolverhampton Wanderers. Daarnaast lanceert het ook een nieuwe cryptocurrency, CDL genaamd, en zal het uit gaan breiden naar de Verenigde Staten. Om onder andere de verlenging van het sponsorschap te vieren zal de cryptocurrency exchange 90% van de voorraad gratis weggeven.
CoinDeal zal door de verlenging in het seizoen 19/20 onder andere op de borden langs het veld te zien zijn. Afgelopen seizoen werd de club nog 7e in de Premier League, wat een bijzonder goed resultaat is voor een club van deze grootte. Mede-oprichter Kajetan Maćkowiak zei over het nieuws:

We zijn verheugd om het contract met Wolverhampton Wanderers te verlengen na het succes van ons eerste jaar als officiële sponsor en zullen nauw blijven samenwerken met de club om de CoinDeal-boodschap over te brengen aan een wereldwijd publiek. We wensen hen veel succes voor nog een succesvol seizoen in de Premier League en tijdens hun Europa League-campagne

Mede om te vieren dat CoinDeal nog een seizoen sponsor zal zijn, lanceert de exchange ook een nieuwe cryptocurrency, CDL. Met de cryptocurrency krijgen gebruikers meerdere voordelen, zoals extra functies voor het handelen in cryptocurrency op de exchange.
De totale voorraad van CDL zal 50 miljoen zijn en alleen de eerste 450.000 gebruikers krijgen de cryptocurrency gratis in hun wallet. Ruim 90% van de totale voorraad wordt gratis weggegeven door CoinDesk. Daarnaast kondigde CoinDeal aan dat het uit gaat breiden naar de Verenigde Staten. Over de nieuwe cryptocurrency en de uitbreiding zei Maćkowiak:

De lancering van de CDL-token is bedoeld om deze uitbreiding [Naar de Verenigde Staten] te versnellen, het is een fantastische mogelijkheid voor nieuwe gebruikers om gratis te beginnen met handelen en voor alle CoinDeal-gebruikers om te profiteren van een verscheidenheid aan andere voordelen op een vooraanstaande wereldwijde Cryptocurrency exchange.

CoinDeal heeft meer dan 320.000 gebruikers en behaalde eerder dit jaar zijn record handelsvolume van $32 miljoen. Daarnaast is de exchange volgens The Tie de op vier na grootste cryptocurrency exchange op basis van handelsvolume van 2019.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie