Kevin Schijven Kevin Schijven
03/03/2020 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/03/2020 07:00

Deze grote exchange stopt met aanbieden van 50 cryptocurrencies

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Deze grote exchange stopt met aanbieden van 50 cryptocurrencies

Cryptocurrency exchange Bitfinex gaat deze week nog aardig wat cryptocurrencies van haar handelsplatform verwijderen. In een blogpost van vandaag maakt de exchange bekend dat 46 cryptocurrency-handelsparen vanaf 6 maart niet meer zullen worden ondersteund vanwege een gebrek aan liquiditeit.
Bitfinex geeft verder aan dat het delisten van de handelsparen een gebruikelijke maatregel is en er wordt verwacht dat de maatregel zal leiden tot verbeterde liquiditeit en een gestroomlijndere en geoptimaliseerde gebruikerservaring.
Het overgrote deel van de handelsparen dat zal worden verwijderd is gekoppeld aan ethereum (ETH), de grootste altcoin als we kijken naar marktkapitalisatie. Daarnaast zullen er ook 16 bitcoin-handelsparen worden verwijderd. Als laatste verwijdert Bitfinex twee handelsparen van DAI en een paar met de Japanse yen.
Bitfinex roept gebruikers middels de blogpost op om open orders met de te verwijderen handelsparen voor 6 maart te annuleren. Alle open orders die daarna nog open zijn zullen automatisch door Bitfinex worden gesloten.
Volgens data van Coin360 heeft Bitfinex een dagelijks handelsvolume van ongeveer $118 miljoen. CoinGecko geeft aan dat de exchange op dit moment ongeveer 350 handelsparen aanbiedt.
Op zoek naar een compleet overzicht van de handelsparen die Bitfinex gaat verwijderen? Bekijk dan het overzicht in de aankondiging van Bitfinex.
Onze analist Michiel bespeurt wat bullish signalen op de lagere tijdframes, maar volume is daarbij erg belangrijk! Bekijk zijn wekelijkse koersupdate op video die vanochtend verscheen!
David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie