Timo Bult Timo Bult
05/02/2022 18:43 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:52

Een FTX account aanmaken in 3 stappen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Een FTX account aanmaken in 3 stappen

Foto: Isaeva Studio/Shutterstock

Het aanmaken van een account bij een crypto exchange kan tegenwoordig een behoorlijke puzzel zijn. In dit artikel laten we je aan de hand van plaatjes zien hoe je precies een account op FTX kan aanmaken. FTX is een snelgroeiend handelsplatform waarop je allerlei handelsmogelijkheden hebt, waaronder leveraged tradingLees hier meer over FTX.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Hoe account maken bij crypto exchange FTX

Wanneer je een account aanmaakt op FTX kan je gebruikmaken van alle handelsmogelijkheden die deze exchange te bieden heeft. Ook kan je meedoen aan de prijsvraag. We verdelen 5.000 USDT onder de beste antwoorden!

Maar om mee te kunnen doen dien je eerst een account aan te maken. Om te beginnen moeten we de website van FTX bezoeken. Wanneer je dat via deze link doet, krijg je korting op je handelskosten. Zodra je op de link hebt geklikt opent direct het scherm waarin je je account kan aanmaken.

Stap 1: Ga naar de website

Check zorgvuldig of je op de officiële website zit door naar de URL in je browser te kijken.

Vul hier je emailadres en je gewenste wachtwoord in. Ook kan je ervoor kiezen om je Google-account te gebruiken voor je FTX-account. Kies voor een sterk wachtwoord dat je nergens anders gebruikt.

Zodra je je account hebt aangemaakt kun je een rondleiding nemen en kennis maken met al de verschillende features die FTX biedt. Dat zijn er nogal wat, dus de rondleiding is zeker een aanrader!

Stap 2: Verifieer jezelf

Voordat je gebruik kan maken van al deze features, en geld kan storten, dien je jezelf te verifiëren. De reden dat FTX hierom vraagt is omdat wet- en regelgeving exchanges verplicht hun klanten te verifiëren. Dit in strijd tegen witwassen en de financiering van terrorisme.

Zodra je ingelogd bent (je accountnaam staat rechts bovenin), zal je op de hoofdpagina de knop “Complete identity verification” vinden. Ook kan je naar deze link gaan: https://ftx.com/kyc

Zorg dat je bent ingelogd met je account, klik dan op de knop (rode pijl).

Let op: Er zijn drie verificatieniveaus. Ongeverifieerde accounts kunnen enkel rondkijken op de FTX website. Level 1 verificatie geeft je de mogelijkheid om te traden, en geld te storten en op te nemen. Met een level 2 account krijg je ongelimiteerd toegang tot alle functies op het handelsplatform.

Stap 3: Klaar is Kees!

Nadat je de verificatie hebt doorlopen kan het even duren voordat je goedkeuring krijgt. Hierna kan je geld storten en beginnen met handelen! Vergeet ook niet mee te doen aan de prijsvraag.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie