Home Nieuws Wallets en Exchanges E*Trade duikt op als betaalde Google advertentie, bitcoin (BTC) listing aanstaande?

E*Trade duikt op als betaalde Google advertentie, bitcoin (BTC) listing aanstaande?

De geruchten dat het grote Amerikaanse handelsplatform E*Trade mogelijk bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) toe zal gaan voegen zijn opnieuw opgelaaid. Het platform zou volgens verschillende bronnen zijn opgedoken als advertentie tussen de zoekresultaten op Google met de zoekwoorden “cryptocurrency trading”.

Het in New York gevestigde E*Trade heeft ongeveer 5 miljoen actieve gebruikers. Het platform heeft daarmee in totaal ongeveer €300 miljard aan activa van haar klanten in beheer. Het is daarmee dus geen kleine speler en dergelijk nieuws dat het platform bitcoin en ethereum zal gaan toevoegen zou mogelijk grote impact kunnen hebben op de koersen van de cryptocurrencies.

- Advertentie -

Crypto Thies, een bekende analist, laat in een tweet een screenshot zien waarop te zien is dat E*Trade opduikt tussen de zoekresultaten nadat hij met “cryptocurrency trading” een zoekopdracht deed. Het opvallende is dat E*Trade als betaalde advertentie verschijnt maar dat in de advertentie zelf cryptocurrency niet wordt genoemd.

Crypto Bobby laat in zijn tweet zien dat hetzelfde gebeurt wanneer hij met “crypto trading” een zoekopdracht doet. In reactie daarop schrijft Brad Michelson:

Als ze doelgericht crypto verkeer targeten, denk ik dat ze onderzoek doen naar betaalde zoekwoorden om het verkeerspotentieel te beoordelen.

In eerdere berichtgeving werd al duidelijk dat E*Trade mogelijk bitcoin en ethereum toe zal gaan voegen. Toen zei een anonieme bron dat het platform eerst de twee genoemde cryptocurrencies zal toevoegen. Op basis van de resultaten zal het mogelijk ook andere altcoins toe gaan voegen.

Gezien het aanzienlijke aantal investeerders dat E*Trade gebruikt als handelsplatform, en de grote hoeveelheid activa die het in beheer heeft, zouden bitcoin en ethereum hiervan kunnen profiteren. Het zijn echter nog steeds geruchten en mogelijk belandde E*Trade tussen de zoekresultaten als gevolg van “broad matching”. Dit houdt in dat Google de advertentie daar plaatste op basis van het zoekwoord “trading”, en niet per se “crypto trading”.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.155,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.216,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.218,59 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.223,33 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.432,45 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.