Rico Engelbarts
11/01/2019 17:54 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/01/2019 17:54

Gaten in de beveiliging van DX.Exchange zijn gedicht

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
gaten_in_de_beveiliging_van_dx_exchange_zijn_gedicht

Kort nadat het handelsplatform DX.Exchange werd gelanceerd, werden er een aantal kwetsbaarheden in de beveiliging van de beurs ontdekt, maar die zijn volgens het platform nu allemaal gedicht, en iedereen kan er weer veilig gebruik van maken.
Een anonieme handelaar ging op zoek naar gaten in de beveiliging en vond deze tot zijn verbazing. Volgens de handelaar konden de kwetsbaarheden “heel erg gemakkelijk misbruikt worden.”
DX.Exchange haalde als reactie de site uit de lucht en loste de problemen meteen op. Volgens het platform zijn “alle tegoeden veilig.” Daarnaast bedankte de beurs de handelaar die de kwetsbaarheden vond:

We willen de waakzame handelaar en onze ondersteunende gemeenschap bedanken, die samen het probleem onder onze aandacht hebben gebracht. We kunnen u mededelen dat de kwetsbaarheid met succes is hersteld en dat er geen fondsen in gevaar zijn gekomen.

DX.Exchange werd op 7 januari gelanceerd, waarvan door veel media verslag van werd gedaan. Het platform is namelijk de eerste blockchain-exchange waar handelaren traditionele aandelen met tokens kunnen kopen. Aandelen van bijvoorbeeld Apple en Facebook zijn via het platform, dat een Europese vergunning heeft, te verkrijgen.
Ook al was het geen goed nieuws dat er kwetsbaarheden gevonden werden, het platform handelde snel. Dit laat zien dat het platform haar beveiliging en community zeer serieus neemt, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie