Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Gaten in de beveiliging van DX.Exchange zijn gedicht

Kort nadat het handelsplatform DX.Exchange werd gelanceerd, werden er een aantal kwetsbaarheden in de beveiliging van de beurs ontdekt, maar die zijn volgens het platform nu allemaal gedicht, en iedereen kan er weer veilig gebruik van maken.

Een anonieme handelaar ging op zoek naar gaten in de beveiliging en vond deze tot zijn verbazing. Volgens de handelaar konden de kwetsbaarheden “heel erg gemakkelijk misbruikt worden.”

- Advertentie -

DX.Exchange haalde als reactie de site uit de lucht en loste de problemen meteen op. Volgens het platform zijn “alle tegoeden veilig.” Daarnaast bedankte de beurs de handelaar die de kwetsbaarheden vond:

We willen de waakzame handelaar en onze ondersteunende gemeenschap bedanken, die samen het probleem onder onze aandacht hebben gebracht. We kunnen u mededelen dat de kwetsbaarheid met succes is hersteld en dat er geen fondsen in gevaar zijn gekomen.

DX.Exchange werd op 7 januari gelanceerd, waarvan door veel media verslag van werd gedaan. Het platform is namelijk de eerste blockchain-exchange waar handelaren traditionele aandelen met tokens kunnen kopen. Aandelen van bijvoorbeeld Apple en Facebook zijn via het platform, dat een Europese vergunning heeft, te verkrijgen.

Ook al was het geen goed nieuws dat er kwetsbaarheden gevonden werden, het platform handelde snel. Dit laat zien dat het platform haar beveiliging en community zeer serieus neemt, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.979,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.015,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.065,60 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.102,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.979,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.015,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.065,60 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.102,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Wall Street begint Bitcoin langzaam te omarmen

Al jaren roepen Bitcoiners dat het niet lang zou duren voordat het grote geld zich op bitcoin zou storten. Vaak werd dat door tegenstanders...