Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Gedecentraliseerde exchange Dolomite gaat margin trading toevoegen met stop-loss functie

De gedecentraliseerde exchange Dolomite heeft aangekondigd dat het op 4 november margin trading gaat toevoegen aan het handelsplatform. Daarnaast zal het de “Margin Protection” functie toevoegen om handelaren te beschermen tegen verliezen wanneer zij margin traden.

Margin trading is het beleggen met geleend geld. Zo kan een trader zijn inleg meerdere keren verdubbelen met geleend geld, waarmee het eventuele rendement ook groter zal zijn. Traders lopen echter groot risico door met geleend geld te beleggen aangezien zij in het ergste geval al hun cryptocurrency kunnen verliezen.

- Advertentie -

Dolomite zal daarom de stop-loss functie Margin Protection toevoegen aan het platform. Zodoende worden traders beschermt voor bijvoorbeeld het onverhoopt opblazen van hun account.

De gedecentraliseerde exchange zal zowel op long- als short-posities margin trading ondersteunen. Traders kunnen met long-posities hun inleg met 5x verdubbelen, bij short-posities zal dit 4x zijn. Verder legt de exchange uit in een persverklaring die het deelde met Cointelegraph:

Dolomite zal ook een van de eerste gedecentraliseerde exchanges zijn die leveraged limit ordertransacties aanbiedt, waardoor een leveraged trade alleen tegen een bepaalde prijs kan worden gevuld. Dolomite bouwt voort op het dYdX margin lending protocol, waardoor het toegang heeft tot meer dan $30 miljoen aan leenliquiditeit.

De ontwikkelingen van gedecentraliseerde exchanges worden met open armen ontvangen door de crypto-community. Vaak zijn exchanges nog te gecentraliseerd waardoor traders kwetsbaar zijn voor bijvoorbeeld hack-aanvallen. Op gedecentraliseerde exchanges heeft een trader zijn eigen private key in bezit waardoor er geen centraal punt is waar hackers een aanval op kunnen doen.

Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.941,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.966,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.999,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.019,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.142,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.142,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.941,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.966,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.999,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.019,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...