Roy van Krieken Roy van Krieken
16/06/2024 11:22 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/06/2024 11:18

Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol

Foto: oatawa/Shutterstock

Diamond Pigs, een bedrijf gespecialiseerd in AI-gestuurde automatische crypto-handel, heeft onlangs opmerkelijke resultaten gedeeld van Bitvavo-gebruikers. Deze resultaten laten de effectiviteit van AI-gedreven strategieën zien, met in het bijzonder een strategie die gebruikers een winst van 90% heeft opgeleverd.

Hereford: De bitcoin-focus voor maximale winst

De Hereford-strategie richt zich exclusief op bitcoin (BTC). Dit is niet zomaar een handelsstrategie; het is een zorgvuldig samengestelde aanpak die profiteert van de stabiliteit en het groeipotentieel van bitcoin. De strategie volgt een niet-actieve handelsbenadering, wat betekent dat er minder frequente koop- en verkooporders worden geplaatst. Dit maakt het anders dan veel andere strategieën die continu inspelen op korte termijn marktbewegingen met als gevolg hoge transactiekosten.

In de afgelopen maanden hebben honderden Bitvavo-gebruikers met de Hereford-strategie een indrukwekkend piek rendement van 90% in minder dan een jaar tijd behaald. Dit resultaat is opmerkelijk, vooral in vergelijking met traditionele investeringsmogelijkheden. Investeerders hoeven vrijwel niets zelf te doen waardoor de strategie volgens Diamond Pigs ideaal is voor zowel beginnende als ervaren beleggers die op zoek zijn naar eenvoud en efficiëntie.

Voordelen van de Hereford-strategie

De Hereford-strategie biedt aanzienlijke voordelen voor gebruikers. Vooral het feit dat er automatisch besloten wordt wanneer er BTC gekocht en verkocht wordt is voor gebruikers uiteraard een verademing. Het timen van de markt is extreem lastig, zeker als beginnende crypto belegger. Door gebruik te maken van een geautomatiseerde handelsstrategie zoals Hereford wordt dit allemaal voor je gedaan.

Naast de Hereford-strategie biedt Diamond Pigs nog vijf andere AI-gedreven handelsstrategieën, waaronder:

  • Gascon: de Top 3; combineert bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL).
  • Duroc: Een breed gediversifieerde portfolio van sterke cryptocurrencies.
  • Pennywell: Focus op coins die voldoen aan ESG-criteria voor milieu, sociaal en governance.
  • Berkshire: een indexfonds dat investeert in de top 10 grootste cryptocurrencies.
  • Bisaro: Speciale strategie voor meme coins.

Met uitzondering van Berkshire maken alle strategieën gebruik van geavanceerde algoritmes die het optimale koop- of verkoopmoment bepalen en zich automatisch aanpassen aan de markttrends. De focus is hierbij op de lange termijn, ter voorkoming van hoge transactiekosten. De strategieën van Diamond Pigs zijn derhalve niet zo geschikt als alternatief voor actieve daytraders.

Automatisch handelen op Bitvavo

Wat Hereford van Diamond Pigs nog aantrekkelijker kan maken voor Nederlandse investeerders is het feit dat je Diamond Pigs naadloos binnen enkele minuten via een API kunt integreren met bijvoorbeeld Bitvavo maar ook op onder andere Bybit en Kraken. Het dashboard van Diamond Pigs fungeert dan als een flexibele trading schil over de Exchange heen, waarbij je ook munten kan uitsluiten of in 1 keer alles kunt omwisselen naar EUR.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Nederlanders 30 dagen helemaal gratis het platform uit kunnen proberen. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde handel.

Maand gratis meedoen

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Advertentie