Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Houbi lanceert tokenverkoopplatform, Huobi token meer dan 10% in de plus

Huobi Global, een van de kleinere en wat minder bekende cryptocurrency exchanges, heeft in een blogpost aangekondigd een nieuw verkoopplatform te willen lanceren. Op dit platform kunnen investeerders in tokens investeren voordat deze op een grotere exchange worden genoteerd.

De verkopen op het platform, Huobi Prime, zijn daarmee in principe te vergelijken met Initial Coin Offerings (ICO). Echter zal niet elk project zo maar mee kunnen doen. Op die manier worden vrijwel zeker kansloze projecten uitgesloten waarmee het risico verkleind wordt. Huobi Prime is daarmee beter te vergelijken met Binance Launchpad.

- Advertentie -

Het platform zal gericht zijn op zowel kleinere als grote investeerders. Beleggers mogen maximaal $1.000 investeren in een altcoin, en de investeringen moeten met het Huobi Token (HT) gedaan worden. CEO Leon Li legt in de blogpost uit:

We hebben het van de grond af ontwikkeld om een meer innovatieve, directe en responsieve manier te bieden om toegang te krijgen tot nieuwe en nieuwe tokens,

Huobi Token (HT)

Over de native cryptocurrency van Huobi gesproken, die gaat in tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies als een speer. Op basis van marktkapitalisatie staat de crypto op nummer 49, maar het is vooral de koers die op dit moment interessant is.

Huobi Token wist in de afgelopen 24 uur namelijk met maar liefst 10,3% te stijgen. Vooral de afgelopen maand was goed voor HT. Op 26 februari betaalde je nog $1,18 per HT, en op het moment van schrijven is de prijs per HT $2,64; meer dan een verdubbeling dus.

De uptrend lijkt echter niet lang meer te zullen duren. Meerdere traders hebben al laten weten hun posities te zullen liquideren om hun winsten te pakken. Vooral de volumes van bitcoin (BTC) en Huobi Token (HT) de komende uren zullen een belangrijke factor zijn voor welke richting HT uiteindelijk op zal gaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.109,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.185,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.199,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.297,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.297,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.109,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.185,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.199,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...