Rico Engelbarts
31/12/2018 11:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/12/2018 11:31

Huobi Pool lanceert EOS cryptocurrency exchange

icon-altcoins
Altcoin nieuws
huobi_pool_lanceert_EOS_cryptocurrency_exchange

Foto: Grey82/Shutterstock

Huobi Pool, de mining-tak van Huobi, gaat een op EOS-gebaseerde cryptocurrency exchange lanceren. Het bedrijf kondigde aan de beurs in het eerste kwartaal van 2019 te willen lanceren. EOS is op dit moment de op vier na grootste cryptocurrency.
EOS en Huobi Pool werken al sinds de lancering eerder dit jaar samen. De mining-tak werkte daarnaast samen met andere block producers om een EOS test chain te ontwikkelen, die bekend staat als het Crypto Kylin Testnet. Daarop kunnen nieuwe EOS-projecten getest worden voorafgaand aan hun uiteindelijke lancering.
Cao Fei, de CEO van Huobi Pool legt uit:

Als EOS-supernode is de ontwikkeling van de cryptocurrency zeer belangrijk voor Huobi Pool. Deze nieuwe, op EOS-gebaseerde beurs is een logische volgende stap om die ontwikkeling te ondersteunen.

Huobi, opgericht in 2013, is een grote speler op de crypto-markt. Het bedrijf is een van de grootste blockchain-bedrijven en crypto-beurzen in de wereld, en is actief in 130 landen. Jaarlijks behaalt het een omzet van meer dan $1 biljoen. Voor Huobi is het belangrijk om zoveel mogelijke nieuwe klanten aan te trekken om de groei van de markt te stimuleren.
Adviseur van het team van Huobi dat zich bezighoudt met het aantrekken van institutionele spelers, Joshua Goodbody, zei het volgende tijdens een interview:

Cryptocurrency groeit sterk en wordt steeds volwassener. Als gevolg van die ontwikkeling zien we steeds meer ervaren investeerders en handelaren de markt betreden. Ook steeds meer institutionele spelers zijn op zoek naar exposure binnen deze markt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie