Huobi Wallet voegt ondersteuning voor meer dan 187 TRON dApps toe

Huobi Global, het bedrijf achter cryptocurrency exchange Huobi en de native wallet van die exchange, Huobi Wallet, heeft aangekondigd dat het nu alle dApps op de TRON blockchain ondersteunt. Daardoor kunnen gebruikers nu meer dan 187 TRON dApps vanuit de Huobi Wallet gebruiken.

Huobi claimt daarmee “een van de TRON-vriendelijkste cryptocurrency wallets” te zijn. Naast dit nieuws zal Huobi ook TRONTrade gaan ondersteunen. Dit is een gedecentraliseerde cryptocurrency exchange die is gebaseerd op het TRON-netwerk. Huobi Global schreef in een tweet:

“Bedankt, @TronTrade voor het ondersteunen van Huobi Wallet, we verwelkom de TronTrade DApp aan boord. TronTrade is de beste #Tron DEX en is de enige DEX-app beschikbaar binnen de Huobi Wallet”

De oprichter en CEO van TRON, Justin Sun, bedankte Huobi in reactie voor “de steun en bijdragen aan TRON’s gedecentraliseerde ecosysteem.” Het TRON ecosysteem is de afgelopen tijd flink gegroeid, en steeg qua gebruikersaantallen zelfs boven zijn concurrenten EOS en Ethereum uit.

Advertentie

Op de TRON blockchain kunnen meer dan 187 dApps, 464 smart contracts en 10 gedecentraliseerde cryptocurrency exchanges gevonden worden. Sommige van die dApps blijken enorm winstgevend te zijn. TRONbet, een soort gok-dApp zal bijvoorbeeld naar verwachting ongeveer $36 miljoen winst gaan boeken dit jaar.

De native cryptocurrency van het TRON-platform, TRX, blijft daarnaast de komende jaren interessant voor investeerders. Wanneer je TRX in je wallet hebt staan neem je namelijk namelijk automatisch deel aan de airdrop van het BitTorrent-token. Deze worden elke 11e van de maand, tot en met 2025 uitgedeeld op basis van het aantal TRX dat iemand in zijn of haar wallet heeft staan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.825,66 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.769,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.800,89 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.818,79 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.828,47 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.845,91 Kopen
Laatste nieuws