Erik Juffermans Erik Juffermans
29/03/2024 15:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/03/2024 09:59

Internationale crypto grootmacht opent handelsplatform voor Nederland

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
bybit-crypto-exchange-nederland

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Groot nieuws voor Nederlandse crypto gebruikers. Bybit, een van de grootste crypto exchanges ter wereld, heeft een platform specifiek voor Nederlanders gelanceerd. Dit werd gisteren bekend gemaakt in een officieel persbericht. Nederlandse gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van het nieuwe platform, dat beter aansluit op de Nederlandse regelgeving.

De grote stap is mede mogelijk gemaakt door SATOS, een van de oudste en meest gerespecteerde crypto partijen in Nederland en België. SATOS is al sinds 2013 actief in de sector en ging vorig jaar in juni een samenwerking aan met Bybit.

Bybit Powered by Satos

“Door middel van een strategische samenwerking met Satos, een gelicenceerde virtuele asset dienstverlener erkend door de Nederlandsche Bank, heeft Bybit toestemming gekregen om crypto diensten te verlenen in lijn met lokale wetgevende vereisten.”

Aldus een woordvoerder van Bybit. Nederlandse klanten kunnen bij Bybit Powered by SATOS vanaf nu op een gereguleerde manier geld storten en opnemen, en meer dan 300 verschillende crypto assets verhandelen.

Ben Zhou, de CEO van Bybit, is blij met de lancering van het vernieuwde platform in Nederland.

“We zijn ontzettend blij om ons gereguleerde digitale asset platform te lanceren in Nederland. Hiermee gaan we door met klanten van dienst zijn in lijn met wetgevende regels. Door middel van onze samenwerking met SATOS, willen we Nederlandse gebruikers een veilige en naadloze handelservaring aanbieden, gesteund door de beste veiligheidsmaatregelen en ongeëvenaarde support.”

Voordelen voor Nederlandse gebruikers

Het gebruik van Bybit Powered by SATOS biedt Nederlandse klanten een aantal mooie voordelen. Zo is het handelsplatform voor Nederlandse gebruikers speciaal ontwerpen voor de Nederlandse markt en biedt het gebruikers een grote verscheidenheid aan financiële producten, educatiemiddelen en geavanceerde handelstools.

Ook de support en klantenservice zal lokaal en op maat gemaakt zijn voor Nederlandse gebruikers. De ervaring voor klanten is een topprioriteit voor Bybit en een sterke gemeenschap is daarbij belangrijk.

Tot slot zullen Nederlandse klanten van de laatste Web3 diensten van Bybit kunnen gebruikmaken. Denk hierbij aan de Web3 wallet en unieke airdrops.

Al met al is de lancering van Bybit in Nederland geweldig nieuws. Zowel voor gebruikers als voor de Nederlandse crypto sector als geheel. Het biedt Nederlandse crypto gebruikers een nieuwe en soliede optie voor het verhandelen en bewaren van crypto. 

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie