Klanten bitcoin (BTC) exchange OKEx kunnen nog steeds niet bij hun crypto, woede neemt toe

Op 16 oktober heeft cryptocurrency exchange OKEx de opnames tijdelijk opgeschort zonder heldere verklaring. Gebruikers op Twitter zijn het hier niet mee eens en vragen naar een verklaring aan Jay Hao, de CEO van OKEx.

- Advertentie -

Op 20 oktober zei Hao op Twitter dat de assets van klanten veilig zijn en het op korte termijn weer mogelijk zal zijn om geld op te kunnen nemen van de exchange.

De reden dat de opnames opgeschort werden was doordat een van de private key bewaarders mee moest werken aan een onderzoek wat gedaan werd naar de activiteiten op de beurs. OKEx zei dat opnames direct mogelijk zouden zijn nadat het onderzoek succesvol afgerond is en de transacties met de key holders geautoriseerds zijn.

De autoriteiten hebben een van de oprichters van de exchange, Star Xu, meegenomen naar het politiebureau voor ondervraging.

Een gebruiker op Twitter onder gebruikersnaam JoJo reageerde verrast. Hij vond het gek dat één van de grootste exchanges zo lang alle opnames opschort. Niet alleen het feit dat het zo lang duurt bracht ergernis aan gebruikers. Ook het feit dat er niet helder gecommuniceerd wordt wat nou precies het probleem is schoot bij veel gebruikers in het verkeerde keelgat.

- Advertentie -

Zo schreef @CanArk op Twitter:

‘Waar is je CEO Jay Hao? Hij moet communiceren en informatie geven. Als er iets gebeurt met Binance, twittert CZ elk uur. ”

Gebruiker Douggie Clarke vroeg zich af of OKEx wel door heeft dat er mogelijk reputatieschade op het spel staat voor de beurs en wat precies de reden is dat ze niet helder communiceren over de situatie. Waarom legt OKEx bijvoorbeeld niet uit hoe de situatie tot stand gekomen is?

Sommige gebruikers zijn inmiddels dusdanig klaar met de beurs dat ze overwegen om OKEx te verlaten, zodra ze weer toegang krijgen tot hun bitcoin (BTC) tenminste.

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.545,80 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.572,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€15.637,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.653,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.835,50 Kopen
Laatste nieuws
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...