Robin Hazekamp Robin Hazekamp
31/05/2024 13:12 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/05/2024 10:25

Langverwachte nieuwe crypto opslag van Ledger wordt eindelijk bezorgd

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Langverwachte nieuwe crypto opslag van Ledger wordt eindelijk bezorgd

Foto: andersphoto/Shutterstock

Klanten van Ledger kunnen binnenkort dan eindelijk de levering van hun Ledger Stax verwachten. Het bedrijf achter Ledger heeft namelijk na lang wachten de eerste exemplaren van hun nieuwe Ledger Stax hardware wallet naar de klanten verzonden. 

Anderhalf jaar geleden, tijdens het Web3-ontwikkelaars evenement Ledger Op3n, kondigde Ledger een samenwerking aan met de bedenker van de iPod Tony Fadell. Samen begonnen ze de nieuwe Ledger Stax hardware wallet te ontwikkelen.

Productieproblemen en frustraties

Productieproblemen zouden de afgelopen tijd hebben geleid tot de aanzienlijke vertragingen van het product. In eerste instantie was het de bedoeling dat de release in maart 2023 plaats zou vinden. 

Deze vertraging leidde tot frustraties van klanten op platforms zoals Reddit, waarop twijfels werden geuit of het product ooit geleverd zou worden. Ledger is dus nu, veertien maanden na de geplande datum, eindelijk begonnen met de verzending van de Stax hardware wallet.

Uitdagingen en de bijdrage van Tony Fadell

Volgens Ian Rogers, Chief Experience Officer bij Ledger, gaat het ontwikkelen van innovatieve producten altijd gepaard met uitdagingen, maar is het gelukt om hun visie voor de Ledger Stax waar te maken.

De nieuwe versie is volgens Rogers geavanceerder dan andere nieuwe apparaten die vaak in een vroeg stadium worden gelanceerd. Rogers benadrukte: 

“De extra tijd die we hebben genomen heeft ons in staat gesteld om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem van de Ledger Stax verfijnder is en met meer functies.”

De ontwerper van de iPod, Tony Fadell, heeft volgens Rogers een grote bijdrage geleverd aan het ontwerp van de nieuwe Ledger hardware wallet. Het apparaat is door de samenwerking met Fadell erg aantrekkelijk geworden, iets wat volgens Rogers anders niet mogelijk was geweest. Daarnaast onderstreepte Rogers dat zonder Ledger’s expertise de veiligheid niet optimaal geweest zou zijn.

“Daar waar Tony compromisloos is als het gaat om gebruiksgemak voor klanten, is Ledger compromisloos op het gebied van veiligheid en zelfbewaring van digitale activa. Fadell’s bijdrage heeft de hardware wallet aantrekkelijk gemaakt voor een nieuwe groep gebruikers. Voor ons was het van essentieel belang om het bedrijf te verbinden met nieuwe partners”, aldus Rogers.

Alle Nederlanders ontvangen tijdelijk gratis crypto naar keuze

Klaar om de diepte in te duiken met cryptocurrency en denk je eraan om bitcoin of misschien wel Bitcoin of Shiba Inu te kopen? In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een speciale deal voor onze lezers. Je krijgt namelijk gratis crypto.

Meld je vandaag aan bij Bitvavo via de knop hieronder en ontvang 10 euro crypto van jouw keuze gratis. Plus, je profiteert ook nog eens van nul handelskosten op je eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is jouw kans om zonder extra kosten te starten met investeren in de wereld van crypto.

Pak €10,- gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Robin Hazekamp is sinds mei 2023 actief bij Crypto Insiders. Als freelance vertaler kwam hij in contact met het platform. Hij is momenteel bachelorstudent Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Robin heeft een brede interesse in crypto, mede dankzij Europese politieke competities waarin hij uitblonk. Zijn expertise ligt op het gebied van regelgeving, psychologie en criminaliteit binnen de cryptowereld.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
Advertentie