MyEtherWallet onthult herontwerp website

MyEtherWallet onthult gebruiksvriendelijker herontwerp

30

MyEtherWallet (MEW), een populaire ethereum (ETH) wallet, heeft vandaag een vernieuwde website gelanceerd

Met het nieuwe ontwerp hoopt MEW dat het gebruik van haar website gemakkelijker wordt en een groter publiek aanspreekt. Oprichter en CEO van MEW, Kosala Hemachandra, zegt het volgende:

Toen MEW voor het eerst werd gelanceerd in 2015, waren we een niche-interface met een gebruikersbestand dat bijna volledig bestond uit technisch bekwame mensen. Nu willen we de adoptie van cryptocurrency meenemen naar de volgende fase door tools te maken die zijn ontworpen om nieuwkomers te helpen gemakkelijk over te stappen naar de blockchain-wereld.

De nieuwe versie van MEW, versie 5, zal automatisch het saldo weergeven zonder de noodzaak voor apps van derden. Tevens is de nieuwe versie geïntegreerd met cryptocurrency-exchanges Changelly, Kyber en Bity. Loi Luu, CEO van Kyber Network, zegt:

De lancering van de gloednieuwe interface van MEW zal de gebruikerservaring verbeteren terwijl het token-wisselproces nog eenvoudiger wordt voor miljoenen mensen over de hele wereld.

De verbeteringen zijn ook doorgevoerd met het oog op de phishing scams. Talloze kopieën van MEW zijn op de markt verschenen om gebruikers te misleiden en hen geld afhandig te maken. De nieuwe versie spoort gebruikers dan ook aan om hardware wallets te gebruiken.

MEW is gemaakt voor ethereum en ondersteunt daarom alleen ether en ERC20 tokens. Geen bitcoin (BTC) of ripple (XRP) dus. CEO Hemachandra zegt:

MEW heeft een zeer brede rol in het ecosysteem van ethereum. MEW is een open source platform dat meer doet dan mensen alleen toestaan om cryptocurrency-transacties uit te voeren. We stellen gebruikers in staat om te communiceren met dApps, om smart contracts te implementeren, om ERC20-tokens te verzenden en te ontvangen door nog veel meer functies aan te bieden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

9/10

€10.633,70 Kopen
Litebit

8.9/10

€10.579,10 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€10.496,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€10.608,90 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.724,00 Kopen
Bitrush

6.4/10

€10.834,40 Kopen
Laatste nieuws