Roy van Krieken Roy van Krieken
20/04/2024 10:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2024 00:31

Nederlanders verdienen 135% door met AI op Bitvavo in crypto te handelen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto ontbijt: koersen herstellen, beleggers investeren weer & meer

Foto: Cavan-Images/Shutterstock

Diamond Pigs, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in AI-gestuurde automatische crypto-handel. De strategieën van Diamond Pigs zijn volledig geautomatiseerd vanuit de veilige omgeving van bekende crypto exchanges zoals Bitvavo. Onlangs deelde Diamond Pigs resultaten van Bitvavo gebruikers, en die zijn niet mis.

AI-gedreven automatische cryptohandel

Uit de resultaten valt op dat de best scorende strategie van Diamond Pigs ‘Berkshire’ heet en dit is niet zomaar een handelsstrategie; het is een samengestelde index van de tien grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Deze strategie onderscheidt zich door zijn ‘niet-actieve handelsbenadering’, wat inhoudt dat er binnen de strategie geen frequente koop- en verkooporders worden geplaatst. Dit is een schril contrast met andere meer actieve handelsstrategieën die regelmatig posities aanpassen om te profiteren van marktbewegingen op de korte termijn.

De resultaten van de Berkshire-strategie liegen er niet om. De afgelopen zes maanden wisten de klanten op Bitvavo met deze strategie namelijk een rendement van 135% te behalen. Een stuk meer dan beroemde indexfondsen op de aandelenbeurzen neerzetten. De Nasdaq wist bijvoorbeeld slechts 20,3% aan rendement te behalen. En dat allemaal terwijl investeerders nagenoeg niets zelf hoeven te doen.

Op deze manier presteert Berkshire ook een stuk beter dan bijvoorbeeld alleen bitcoin of ethereum en biedt het ook meer bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen door zich op 10 verschillende cryptomunten te focussen.

 

Een kernaspect van de Berkshire-strategie is de maandelijkse herbalancering, uitgevoerd door het team van Diamond Pigs. Dit zorgt ervoor dat het portfolio consistent de top 10 cryptocurrencies weerspiegelt. Deze aanpak minimaliseert de noodzaak voor constante monitoring en aanpassing door de beleggers zelf, wat een aantrekkelijke optie biedt voor diegenen die een meer passieve beleggingsstijl kiezen.

Berkshire is niet de enige handelsstrategie die Diamond Pigs biedt. In totaal zijn er 5 AI-gedreven strategieën waar gebruikers uit kunnen kiezen naargelang.

Automatisch handelen op Bitvavo

Wat Berskhire van Diamond Pigs nog aantrekkelijker kan maken voor Nederlandse investeerders is het feit dat je Diamond Pigs naadloos binnen enkele minuten via een API kunt integreren op bijvoorbeeld Bitvavo. Dat betekent dat je vervolgens de automatische Berkshire-strategie op je favoriete handelsplatform zijn gang kan laten gaan.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Nederlanders 30 dagen gratis het platform uit kunnen proberen. In een wereld waar tijd gelijk staat aan geld, biedt Diamond Pigs mogelijk een kostbaar geschenk: de mogelijkheid om je handelsactiviteiten te automatiseren met slimme, AI-gestuurde strategieën. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde crypto handel.

Ga naar Diamond Pigs

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Gebruikers van Nederlandse crypto exchange Bitvavo melden datalek
Gebruikers van Nederlandse crypto exchange Bitvavo melden datalek
Advertentie