Roy van Krieken Roy van Krieken
17/03/2024 19:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/03/2024 21:02

Opvallend: Steeds meer Nederlanders verdienen crypto met Coinbase Earn

Ethereum-ETH
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
coinbase-earn-crypto-staking

Foto: Shutterstock/Rcc_Btn

In de groeiende wereld van cryptocurrencies vinden steeds meer Nederlanders een innovatieve manier meer uit hun crypto te halen. Coinbase Earn, een initiatief van de prominente crypto-beurs Coinbase, maakt het mogelijk voor zijn gebruikers om op een passieve wijze beloningen te verzamelen door middel van staking, en wint snel aan populariteit. Momenteel geeft Coinbase de eerste 200 aanmeldingen ook nog eens 15 euro gratis crypto naar keuze.

Wat houdt Coinbase Earn in?

Het Coinbase Earn programma biedt een eenvoudige en beveiligde methode om beloningen te vergaren door het staken van cryptocurrencies. Gebruikers kunnen hun digitale valuta ‘staken’ ter ondersteuning van het netwerk van de desbetreffende coin, wat cruciaal is voor het valideren van transacties en het waarborgen van netwerkveiligheid. Als beloning ontvangen zij aantrekkelijke rendementen.

De charme van Coinbase Earn zit in zijn gebruiksvriendelijkheid en veiligheidsaspect. Met slechts enkele muisklikken kunnen gebruikers beginnen met het verdienen van beloningen, zelfs met minimale investeringen. Het platform biedt niet alleen gemak maar ook veiligheid; gebruikers kunnen te allen tijde stoppen, hoewel bij sommige protocollen een afkoelperiode geldt voordat de investering weer volledig beschikbaar is.

Veelgevraagde cryptocurrencies op Coinbase Earn

Er zijn verschillende cryptocurrencies die staking aanbieden met aantrekkelijke jaarlijkse opbrengsten. Zo biedt Ethereum (ETH) een rendement van 2,94%, Solana (SOL) lokt met een rendement van 5,01%, en Cosmos (ATOM) staat bovenaan met een indrukwekkende 9,22% APY. Momenteel zijn er 88 assets beschikbaar voor staking via Coinbase Earn. Deze rendementen komen uiteraard nog bovenop de verdiensten uit eventuele koersstijgingen.

Het staken op Coinbase Earn van crypto vertegenwoordigt niet alleen een manier om passief inkomen te verdienen, maar speelt ook een vitale rol in het onderhouden van de veiligheid en efficiëntie van blockchain-netwerken. Het biedt een dubbele winst: enerzijds wordt je investering aan het werk gezet en anderzijds draag je bij aan de fundamentele structuur van de cryptowereld, en dit alles binnen de gebruiksvriendelijke interface van Coinbase.

Ben je geïnteresseerd in het genereren van een passief inkomen met je crypto? Registreer je dan vandaag nog bij Coinbase, de eerste 200 aanmeldingen ontvangen een welkomstbonus van 15 euro in crypto naar keuze. Klik op de knop hieronder om je bonus te claimen en te starten met verdienen.

Pak 15 euro gratis

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie