Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Zwitserse cryptobank SEBA breidt uit naar negen landen waaronder Nederland

De Zwitserse cryptocurrency-bank SEBA heeft zijn diensten uitgebreid naar negen nieuwe landen, waaronder Nederland. Dat kondigt het bedrijf aan op 12 december in een persbericht.

Bedrijven en institutionele klanten kunnen nu vanuit 10 verschillende landen rekeningen openen bij SEBA. Naast Nederland en Zwitserland zijn dat: Singapore, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Portugal.

- Advertentie -

SEBA biedt diensten aan als de SEBA wallet-app en e-banking diensten die de volgende vijf cryptocurrencies ondersteunen: bitcoin (BTC), ether (ETH), ether classic (ETC), litecoin (LTC) en Stellar lumens (XLM). Het persbericht meldt:

Meer dan 10 jaar na de uitvinding van bitcoin is er nog steeds een enorme kloof tussen traditioneel bankieren aan de ene kant en gedecentraliseerde financiering aan de andere kant.

SEBA, dat in 2018 werd opgericht in Zug, de “crypto valley” van Zwitserland, is een van enige compleet gereguleerde cryptobanken in Zwitserland die een vergunning van de Zwitserse Financial Market Authority (FINMA) heeft ontvangen. De andere is Sygnum, die ook van plan is om internationaal uit te breiden.

Met onze diensten willen we de klant-bankrelatie opnieuw definiëren en klanten een eenvoudige maar de veiligste bankervaring bieden, zowel in de nieuwe als in de oude financiële wereld.

Aldus Guido Buehler, CEO van SEBA Bank. Eind vorige maand kwam naar buiten dat Zwitserland een nieuwe regelgevend kader wil invoeren omtrent blockchain- en distributed ledger technology (DLT) om zo “de best mogelijke condities” in te voeren en een leider te zijn in de crypto-sector.

De Zwitserse financiële aanbieder Amun AG ontving onlangs een vergunning vanuit Zweden om exchange-traded products (ETP’s) aan te gaan bieden in Europa.

Onze technisch analist David van Ineveld heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse online staan. Zijn advies: Hold your fire! Lees in zijn nieuwste analyse waarom!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.142,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.166,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.202,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.142,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.166,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.202,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...