PremiumAnalist deelt meer crypto koersen die kunnen dalen naar nieuwe lows

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Reserve Rights (RSR) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Reserve Rights?

Reserve Rights is een ‘dual-token’ platform voor stablecoins op Ethereum (ETH) en maakt gebruik van de reserve token (RSR) en de reserve stablecoin (RSV). Stablecoins op dit platform, genaamd RTokens, worden ondersteund door een mandje van ERC-20 tokens via smart contracts.

De waarde van de stablecoins is dan ook gekoppeld aan de waarde van dit mandje die verzekerd kan worden met de RSR token. De RSR token zorgt ervoor dat de stablecoin de waarde van $1 behoudt. De RSR token kan ook gebruikt worden door gebruikers om stemmen uit te brengen in een decentralized autonomous organization (DAO).

Technische analyse RSR koers

RSR zit sinds de Terra (LUNA) crash in hetzelfde zijwaarste bereik en dipte na de recente FTX crash weer naar dezelfde lows. In de afgelopen dagen begon de RSR koers voorzichtig te stijgen en dat komt overeen met wat de analisten van Crypto Insiders enkele dagen aangaven in de onderstaande analyse.

Zoals op de grafiek is te zien, verwachten de analisten dat deze stijging nog eventjes door kan zetten. Echter ziet het er naar uit dat de koers na deze korte stijging nog dieper dan voorheen kan dalen naar een nieuwe low. Deze daling beschrijven de analisten als volgt:

“RSR maakt op de dagelijkse grafiek een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden en lijkt voorlopig erg bearish. Hoewel we de bodem die in mei dit jaar is gezet nog niet doorbroken hebben, verwachten wij wel dat dit gaat gebeuren. 

We zullen nog een laatste correctieve wave omhoog zien voor we de vijfde en laatste wave van dit patroon naar beneden zullen maken. De zone waar de koers terecht kan komen is voor nu nog vrij ruim, aangezien hier verschillende Elliott Wave tellingen samenkomen, maar is te tekenen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci. Dit staat gelijk aan een koers tussen de $0,000526 en $0,002495.” 

Zodra de analisten deze zone nauwkeuriger kunnen inschatten, zullen zij dit met de leden van Crypto Insiders zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande RSR analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Analyses van meer crypto die ook kunnen dalen

Vanochtend deelden we ook een recente analyse van de koers van bitcoin (BTC). Hierin is te lezen dat de analisten van Crypto Insiders ook voor BTC eerst een stijging verwachten. Ze waarschuwen echter dat de koers daarna veel weerstand tegen kan komen en vervolgens kan dalen naar nieuwe lows.

Gisteren deelden we ook een recente analyse van de aave (AAVE) koers. De analisten zagen dat ook deze cryptocurrency op de korte termijn potentie heeft om te stijgen. Toch waarschuwen ze dat AAVE daarna ook nieuwe lows kan maken.

Reserved Rights kopen of verkopen?

Overweeg jij RSR te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel