PremiumAnalisten waarschuwen: Ripple koers begint aan flinke weg omlaag

Technische analyse XRP koers

De analisten van Crypto Insiders hebben XRP een “turning down” label gegeven, wat betekent dat zij verwachten dat de waarde van de cryptocurrency zal dalen.

In een vorige XRP analyse gaven zij al aan dat veel weerstand rond de huidige prijs zal liggen. Alhoewel de koers nog iets omhoog kan, verwachten de analisten dat XRP snel aan de weg omlaag zal beginnen.

“XRP lijkt een ending diagonal 12345 Elliott Wave patroon te maken, waarbij de koers momenteel de tweede wave maakt. De koers nadert nu het niveau van 61,8% in de Fibonacci-reeks, ofwel $0,455, wat een stevige weerstand zal vormen voor XRP. Wij verwachten dat de koers vanuit hier een omkeer zal maken en de derde golf in zal gaan.

Hoewel het nu nog moeilijk te zeggen is waar deze derde wave precies uit zal komen, verwachten wij dat de groene zone op de grafiek onder $0,21 gehaald zal worden. Dat zou nog een daling van 50% kunnen zijn. Vanaf de groene zone zullen wij op zoek gaan naar een instapmoment en vervolgens een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 23 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Ripple

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel